2.6.2016

Kippis ja ISO kiitos teille!

Sain eilen tiedon, että kattaukseni Tampereen IKEA- tavaratalossa oli äänestetty kilpailun voittajaksi! Suurin kiitos kuuluu ehdottomasti kaikille teille, jotka kävitte paikan päällä antamassa äänenne- KIITOS :) Kilpailu itsessäänkin oli huikea kokemus, mutta vielä enemmän sydäntä lämmittää tieto, että luomuksestani tykkäsi minun lisäkseni joku muukin!
Kilpailun suunnittelusta voi lukea täällä ja koko postauksen toteutuneesta kattauksesta löydät täältä. Arvatkaas mitä täällä on menossa näin hellepäivän iltapuhteena? Toppahaalarien ja villapipojen varastoon pakkausta! Ehkä uskaltaa jo pakata ne odottamaan ensi talvea :) Hellurei!

Jenni
12 kommenttia:

 1. Onnea kovasti. Sulla olikin kaunis kattaus, en kyllä ole muita nähnytkään :) Onnea ja kippis!!!

  Muuttuvakotini.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Hip hei ja Onnea Jenni <3 Kaunis onkin!!!

  VastaaPoista
 3. Jee, hyvä sinä! Kattauksesi oli kyllä upea, vaikken niitä muita nähnytkään :)

  VastaaPoista
 4. Onnea, kattauksesi olikin upea, vaikka en paikanpäälle sitä päässytkään ihastelemaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, Jenni!
   Ja anteeksi, että kirjoitan kommenttiani ihan väärään paikkaan, tämä nimittäin koskee toissatalvena kirjoittamaasi kilpirauhasasiaa. Itselläni todettiin autoimmuunitaustainen kilpparin vajaatoiminta v 2011. Olo ei kuitenkaan lääkityksistä huolimatta huomattavasti parantunut, ja herkkä crp näytti lukemia "sinulla on suuri riski saada aivo-tai sydäninfarkti". Tuon tuloksen seurauksena näiden vuosien aikana on sitten yritetty selvittää, mikä pitää tulehdusarvoa niin koholla. Minulla on ollut mm. paljon eril. lihas-ja nivelkipuja, väsymystä ja ongelmia muistin kanssa. Samoin eril. imeytymisongelmia mm. d-vitamiinin, sinkin ja B12 kanssa. Viime keväänä verikoehakuammunnoissa sain raja-arvoisen tuloksen borrelioosista, ja sydämeni pohjasta toivon, etten sitä sairastaisi.Tänä keväänä kilpparilääkärini vaihtui. Uusi lääkäri epäili heti maitoproteiiniallergiaa, ja selitti sen olevan tutkimustensa mukaan useimpien autoimmuunitautien( kilpir, 1-tyypin diabetes, Vitiligo, Sjögrenin syndr ja uusimpana keuhkoveritulppa) syypää. Sain muutama vk sitten tulokset, ja maitoproteiiniallergiaksi tämä osoittautui. Hän oli otattanut samalla 5HT-nimisen kokeen, jota hieman googletellessani ihmettelin, sillä en koe itseäni yhtään masentuneeksi. Lääkäri kertoikin mittaavansa tämän kokeen tuon mprot.kokeen ohessa ja tulleensa siihen tulokseen, että sillä kokeella saadaan esille krooninen väsymysoireyhtymä cfs. Kun kokeen normi on 350-850, saavat cfs-potilaat tulokseksi 58 eli alimman arvon, mitä koe voi näyttää. Lääkäri kertoi, ettei tällaisilla arvoilla aminohapot? (Tästä kuljettajan nimestä en ole varma) vie esim. rasvahappoja solujen mitokondrioihin. Lääkkeeksi tähän hän käski hakea Yliopiston apteekista karnitiini-nimistä aminohappoa. Hän myös kertoi, että tulokset alkavat näkyä kahdessa viikossa. Maitoproteiiniallergiaan hän kommentoi, että joudun syömään loppuelämäni maidotonta, mutta jos jostain saan joskus lipsua, niin sitten gluteenittomasta ruokavaliosta ( määrätty kilpparivasta-aineiden laskemiseksi). Lopuksi vielä sen verran, että lääkärini on koulutukseltaan endokrinologi.

   Uuden, virkeämmän elämän toivossa, Kirsi naapurustostasi Hopeatieltä

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Keskipisteen Jennille kiitos! :)

   Hopea68, mulla tosiaan todettiin maitoproteiiniallergia silloin kun siitä tänne kirjoittelinkin, mutta olen nykyään maitotuotteita syönyt. Lääkitykseni ollessa kunnossa, oon huomannut että olen pystynyt syömään oikeastaan kaikkea. Tosin kilpirauhastulehdukseen maitotuotteiden käyttö vaikuttaa pahalla tavalla ja kilpirauhanen minulta tuleekin ajan saatossa tuhoutumaan kokonaan. Mutta niin siinä kävisi muutenkin, joten olen todennut etten halua luopua maitotuotteista kun niistä kerran niin paljon pidän :D Suhteessa hyötyihin ja haittoihin olen päätynyt tällaiseen valintaan. Terveyskeskuslääkäreillä en kyllä enää koskaan aio kilpirauhasasioissa itseäni hoidattaa, sen verran huonoon kuntoon menin erään puoskarin ohjeiden jälkeen pari vuotta sitten. Niitä vaurioita korjailtiinkin sitten yli vuosi!
   Tuo aminohappoasia kuulosti mielenkiintoiselta, täytyykin tutustua siihen vähän tarkemmin :)
   Voimia sulle ja toivottavasti virkeämpi elämä löytyy! On tämä kyllä yhtä tasapainoilua ruokavalion, lääkityksen ja lisäravinteiden kanssa, mutta vuosien saatossa tämän kanssa on jo oppinut elämään :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)