19.7.2016

MayBeauty- kirkastava kasvonaamio
* Yhteistyössä MayBeauty


Pitkästä aikaa olisi luvassa kosmetiikkajuttua!
Sain jokin aika sitten sähköpostiin tiedustelun, haluaisinko kokeilla uutta kirkastavaa kasvonaamiota? Jos johonkin kauneusjuttuihin olen fiksahtanut, niin kaikkiin ihoa kirkastaviin :) Joten vastasin kyllä kiitos. Vuodet kosmetologina ovat opettaneet skeptiseksi, en usko mainoslauseisiin ennenkuin olen ne todeksi itse todennut. Joten kun MayBeautyn The Incredible Mask- paketti kolahti postissa kotiin, tutkin ensimmäisenä tarkkaan  INCI-listan läpi. Tässä se kaikessa lyhykäisyydessään teillekin, hiukan avaten kunkin ainesosan tarkoitusta.

Deep Sea Mud: Syvänmeren muta
Triethanolamine: Emulgaattogi
Carbomer: Emulsiota stabiloiva aine
Glycerin: Kosteuttava aineosa
Polyvinyl Alcohol: Kalvonmuodostaja
Sodium Alginate: Humektantti
Ethyl Alcohol: Alkoholi
Liquid Germall Plus: Säilöntäaine
Distilled Water: Puhdistettu vesiPaketissa tulee 5 yksittäispakattua naamiota ja naamiosivellin. Naamio levitetään puhdistetulle kuivalle iholle siveltimellä, välttäen silmänympärysihoa, hiusrajaa ja kulmakarvoja (naamiota poistettaessa irtoavat kaikki naamioon kiinni jääneet karvatkin). Levittämisen kanssa kannattaa olla ripeä, jotta naamion ehtii levittää siististi ja tasaisesti ennenkuin se alkaa kuivua. Naamio saa kuivua täysin kuivaksi, itse annan naamion olla 45-60 minuuttia.

Naamio on koostumukseltaan kuin paksua mustaa siirappia, mutta sen levitys onnistuu vaivatta mukana tulevalla pehmeällä naamiosiveltimellä. Tuntuu iholla viileältä, tuoksu on  mieto ja raikas. Tämä on muuten juuri se hetki, jolloin kannattaa lähteä käymään postilaatikolla tai kurkistaa lastenhuoneen oven raosta ;)


 

Naamion teho perustuu puhdistavaan merimutaan ja naamion iholle kuivuvaan ominaisuuteen. Se kuivuu kalvomaiseksi ja poistetaan hyvällä tukiotteella vetämällä kalvo iholta. Kalvoon jää kiinni niin ihokarvat, kuolleet ihosolut kuin pinnassa olevat mustapäätkin. Poistamisen kanssa kannattaa olla päättäväinen ja irrottaa naamio laastarin tapaan- mukavalta tämän naamion poistaminen ei nimittäin tunnu! Mutta naamion jälkeen iho on todella sileä ja kuulas, joten pieni epämukavuus kannattaa kärsiä. Kovin herkälle iholle en naamiota suosittelisi, eikä sitä myöskään suositella käytettäväksi pahan aknen aikana tai jos iho on muuten rikki.
 
 


Naamion jälkeen iho saattaa hetken aikaa punoittaa varsinkin kohdissa joissa on saanut käyttää hiukan enemmän aikaa sen irroitteluun. Itse olen saanut naamion joka kerta poistettua kokonaisena kalvona, ilman että iholle on jäänyt mitään rippeitä naamiosta. Viimeistelyyn riittää kevyt huuhtelu viileällä vedellä ja kosteuttava hoitovoide. Iho on naamion jälkeen taivaallisen sileä! Hiukan hirvittää laittaa tänne tällainen meikitön ja käsittelemätön kasvokuva, mutta toisaalta- tältä minun kolmevitosen iho näyttää, ryppyineen ja värivirheineen. Omassa ihossani epäpuhtaudet eivät tällä hetkellä ole ongelma, lähinnä auringon mukanaan tuomat pigmenttimuutokset, jotka tulevat esiin joka kevät aurinkosuojan käytöstä huolimatta. Suurimman eron huomasinkin juuri siinä miten erilaiselta iho tuntui. Iho myös näytti selvästi kirkkaammalta.

 

Olen kokeillut monia ns. peel-off naamioita ja täytyy sanoa tämän olevan yksi tehokkaimmista. On jotenkin koukuttavaa kuoria naamiota iholta yhtenä kappaleena ja nähdä kuinka paljon siihen ihosta tarttuu kaikkea ylimääräistä! Iho tuntuu naamion jälkeen olevan puhtaampi ja raikkaampi ja ihonhoitotuotteet tuntuvat imeytyvän paremmin- meikin levittyvyydestä puhumattakaan! Koska naamio kuorii tehokkaasti iholta kuolleen ihosolukon, se on myös oivallinen kuuri ennen aurinkolomaa tasaisen ja kestävän rusketuksen saamiseksi (tuli se sitten auringosta tai vaikka itseruskettavalla).

MayBeauty halusi tarjota teille blogini lukijoillekin alekoodin verkkokauppaan. Mikäli haluat kokeilla naamiota, saat sen 30% edullisemmin koodilla casablancomask. Klikkaamalla linkkiä aktivoit alennuksen automaattisesti. MayBeautyn sivulta löytyy lisätietoa tästä naamiosta ja sarjan muista erikoishoitotuotteista.
2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Oi kiitos! Hassua etten ikinä lähtisi ihmisten ilmoille ilman meikkiä mutta blogiin voin sellaisen kuvan laittaa- kieroutunutta ajattelua :D

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)