12.9.2016

Lähimatkailua | TorronsuoAurinkoista maanantaita!

Me käytiin eilen ulkoilemassa ja nautittiin ihanasta syyspäivästä. Tosin keli oli ihan muuta kuin syksyinen ja meillä oli +23 asteeseen aivan liikaa vaatetta päällä! Torronsuon kansallispuistossa pitkospuita kävellessä ei uskoisi olevansa ihan Kanta- Hämeessä. Maisemia katsellessa voisi kuvitella olevansa pohjoisemmassa vaellusretkellä. Lasten kanssa Torrolle on kiva mennä, sillä vaellusreitit ovat sopivan lyhyitä ja matka kansallispuistoon on meiltä todella lyhyt. Sen takia ihan hävettää tunnustaa, että olimme täällä vasta toista tai kolmatta kertaa (lapset ensimmäistä kertaa). Mikä siinä onkaan että näitä kodin lähellä olevia upeita matkailukohteita ei osaa hyödyntää paremmin?
Lasten kanssa vaeltaminen on tietysti ihan toisenlaista kuin aikuisten kesken. Askelia otetaan yksi eteen ja kaksi taakse, pysähdytään ihastelemaan leppäkerttuja, tassunjälkiä ja halailemaan ihania käppyrämäntyjä. Mutta voisiko aikuinenkin joskus lähteä vaeltamaan samalla mentaliteetilla?


 Parhainta retkellä on tietysti eväät! Pakkasimme reppuun Lidlin kinkku-juustocroissantteja, omenoita, munkkeja, vettä ja kahvia. Seuraavalla kerralla suuntaamme näkötornille ja laavulle ja otamme reppuun mukaan makkaraa laavulla paistettavaksi. Täällä täytyy ehdottomasti käydä useammin! Sisu vilpittömästi huokaisi kotimatkalla että "Olipas IHANA paikka!" Niin oli.Talven tullen voisi jopa ajatella suksivansa suolle. Heh. Täällä lykkiessä unohtuisi kenties peruskouluajoista jäänyt hiihtokammo!


2 kommenttia:

 1. Upeat maisemat, on kuulemma kaunis paikka! Hyvää alkanutta viikkoa! http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi kaunista! Ja onneksi sattui myös loistava sää :)
   Aurinkoista viikkoa!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)