6.9.2016

Maalatut terracottaruukut 


Käytiin Sisun kanssa elokuun viimeinen päivä puutarhalla, kun se oli viimeistä päivää auki. Mukaan lähti yrttipuut, rosmariini ja oregano. Pulmaksi muodostui löytää näille tarpeeksi suuret ruukut, jotka myös sopisivat keittiöön. Prismasta löysin oikean kokoiset, kaksi perinteistä oranssinsävyistä terracottaruukkua aluslautasineen. Hetken niitä katselin ihan sellaisenaan keittiömme tasolla, kunnes tänään sopivan sään osuessa kohdalle sumutin ne spraymaalilla mattamustiksi. Paljon paremmat!

Toivottavasti yrtit pysyisivät hengissä koko ajan vähenevästä luonnonvalosta huolimatta. Valon vähenemisen huomasi kuvatessakin, keskellä päivää valon määrä alkaa olla sisällä niin vähissä että kuvista tulee rakeisia. Pitäisi päästä kuvauskurssille ja opetella kuvaamaan säätöjen avulla myös näin hämärämpään vuodenaikaan :)

Samalla siivoilin keittiön tasoilta kodinkoneita ja muuta tavaraa kaappeihin piiloon, mutta kuitenkin helposti kädenulottuville. Meillä oli muunmuassa vieretysten kaksi kahvikapselikonetta, joista jätin esille vain toisen. Sitäkin tulee käytettyä aniharvoin, me ollaan perinteisen suodatinkahvin ystäviä! Sitten on niitä keittiöesineitä, joita ei tule koskaan käytettyä mutta joita tykkää katsella. Kuten Alessin Juicy Salif <3

* Marmorinen tapaslautanen, vastaava täältä
* Maustemyllyt, vastaavat täältä 
* Sitruspuristin täältä


Kivaa viikkoa!

* Postaus sisältää mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

Kaunis kiitos kommentistasi! :)