30.10.2016

Kiitoskahvit!
 Heippahei ja ihanaa sunnuntaita!

Olisin kutsunut teistä lukijoista jokaisen kiitoskahville, mutta sen ollessa aika mahdotonta, keitin teille suosikkikahvistani Pauligin Dark Roastista virtuaaliset kiitoskahvit :) Inspiration Blog Awardseissa ei kymmenen parhaan joukkoon ollut odotuksia päästä tason ollessa niin huikean kova, mutta olen silti sitä mieltä että oman blogini lukijat ovat ehdottomasti ne parhaat. Yksikin ääni on osoitus että tykkäätte blogistani ja viihdytte täällä ja se on minulle ihan super hyper tärkeä juttu! Kiitos teille jokaiselle :)

Vielä tämä päivä on aikaa äänestää omaa blogisuosikkiaan (tai vaikka useampaakin!) ja osallistua samalla ensi viikon gaalan lippupaketin arvontaan. Äänestämään ja osallistumaan arvontaan pääset klikkaamalla allaolevaa kuvaa.

http://www.inspirationblogawards.com/ehdokkaat/

 Nyt vielä toinen kupillinen kuumaa maitokahvia ja päivän neljäs pyykkikoneellinen pyörimään. Miten nämä perheellisen viikonloput ovatkin niin minuutilleen täynnä kodinhoitohommia! Lakanoiden vaihtoa, imurointia, pyykkikoneen ja kuivurin välistä rallia, väliin seuraavan viikon ruokahuollon pohtimista ja Wilmaviestien lukua. Tiedän monen teistä viettävän sunnuntainsa ihan samalla tavalla, joten kahvikuppikippis sinne pyykkivuoren keskelle! Saman vuoren juurella seistään ;) Energiaa ensi viikkoon!
2 kommenttia:

 1. Totta, samojen pyykkivuorten ja imurinvarsien kanssa täällä vietellään niin sunnuntait kun kaikki muutkin päivät viikosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mitä parhaimmassa seurassa arjesta viikonloppuun :D
   Mutta kivaa viikonloppua sinnekin siitä huolimatta! :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)