10.10.2016

Melkein marmoria


Harvemmin innostun mistään materiaalista niin kuin nyt marmorista. Yleensä en tykkää mistään imitaatiopinnoista, mutta kotoa löytyy jo marmorikuvioiset koristetyynyt ja lempikorviksetkin ovat marmorikuvioiset. Viimeisin marmorihankinta on Jyskistä. Saippuapumppu ja keraaminen muki kuuluvat uuteen JONSTORP- sarjaan, johon ihastuin heti sen saavuttua myymälöihin. Kun vihdoin viime lauantaina kiikutin työpäivän päätteeksi ostokseni kassalle, työkaverini totesi että olikin jo ehtinyt odottaa koska nämä kotiutan :)

Saippuapumpun laitoin meillä siihen vessaan, jota lapset harvemmin käyttävät. Keraaminen pullo ei kestä kovaa kolauttelua, eikä keraaminen käsienpesuallaskaan varmaan tykkäsi osumista... Mukiin laitoin meikkisiveltimet käden ulottuville. Monikäyttöinen muki toimisi vaikka kynäpurkkinakin modernilla työpöydällä!


Kuvausalustanakin marmoria, Dc- fixillä päällystetty hyllylevy :) Ja toinen tämän hetken suosikki, tumman luumun sävyinen kynsilakka- jokasyksyinen suosikki tällä kertaa Dermosilin Festive. Onko siellä ruudun toisella puolella marmorista tykkääviä?Inspiroivaa uutta viikkoa!* Tuotekuvat Jysk.fi5 kommenttia:

 1. Hih, samoja kanssa suunnittelin meidän vessaan! Pitääkin poiketa jyskiin kunhan vessaremppa valmistuu👍 hyvältä näyttää, niinkuin aina😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä kivat! Kannattaa tulla ennen 16.10, siihen asti nää on tajouksessa ;)Vaikka eipä kyllä kalliit normihinnallakaan!

   Poista
 2. Oi miten kivat!! Marmoria löytyy mun kodista parin tarjoilulautasen verran ja yksi marmorinen DIY-projekti on odottanut toteuttamista jo kolmisen kuukautta...en vaan saa aikaiseksi vaikka tarvikkeet ovat käden ulottuvilla kaapissa. Saamaton kun olen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä tarjoilulautasia mullakin on ja ne on kyllä monikäyttöisiä! Kiva ettei kaikki muutkaan ole niin näppäriä ja nopeita, mun DIY- jutut tuppaa kanssa venymään ja unohtumaan... :)

   Poista
  2. Niitä tarjoilulautasia mullakin on ja ne on kyllä monikäyttöisiä! Kiva ettei kaikki muutkaan ole niin näppäriä ja nopeita, mun DIY- jutut tuppaa kanssa venymään ja unohtumaan... :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)