3.10.2016

PihakiviäMoikka! Viikonloppu vierähti täällä kiviä heitellen :) Etupihalta puuttui muutama hankalan mallinen betonilaatan kappale jotka saatiin vihdoin rälläköinnin jälkeen paikoilleen. Mies pelasi tetristä asetellen noita betonilaatan pikkuisia kolmioita kohdilleen. Laatoitukseen olemme jättäneet kiville muutamia kokoja ja näihin koloihin haimme viikonloppuna kiviä. Kiva saada pihaa taas vähän valmiimmaksi ennen talven tuloa, aina vähemmän hommaa ensi kesälle. 


Muutama uusi Massiven pihavalokin pääsi paikoilleen ajoluiskan varteen. Näitä valaisimia meillä oli ennestään talon toisella sivustalla kolme kappaletta ja tällä sivulla kaksi. Nyt tuli kaksi lisää ja yksi olisi vielä tulossa. Ollaan tykätty näistä pihavalaisimista tosi paljon, niiden alaspäin suuntautuva valo on ihana. Ylläoleva kuva on otettu etupihalta, talon kulmasta näkyvä osa on autotallia. Suoraan talon takana näkyvä musta pulpettikatto on takapihan puuvajasta. Takapiha on vielä niin kesken etten siellä ole pahemmin kuvia ottanutkaan.


Tässä kuvassa näkyy taustalla takapihan toinen rakennus, edellisessä postauksessa esitelty leikkimökki. Kesäkukat ovat vaihtuneet kanerviin ja kynttilöiden polttaminen ulkolyhdyissä alkanut. Trampoliini vielä odottaa purkua, sillä tiedän mikä poru siitä syntyy... ;) Kesä on sen jälkeen officially over.

 Nyt olisi tälle päivälle vielä vuorossa muutamien koulutehtävien päivitys ja huomenna reippaana (heh!) heti aamusta opiskelemaan esimiestyön perusteita. Minusta tuli viikko sitten tämän perheen toinen koululainen, kivaa! Näin aikuisiällä motivaatio opiskeluun on ihan eri luokkaa kuin 20 vuotta sitten. Edelleen ihmettelen miten ihmeessä onnistuin sillä menolla luovimaan läpi lukion, huh huh! :)

Energistä viikkoa ihanat!


2 kommenttia:

  1. Täälläkin on huomattu, että opiskelu näin aikuisena (hah, minäkö muka?) on ihan erilaista kuin silloin 20-vuotiaana :) Vaikkei siitä olekaan kuin 7 vuotta, niin huima ero on minulla niihin parikymppisiin juuri kotoa muuttaneisiin opiskelukavereihin, jotka käyvät yliopistolla kun jaksavat. Tuntuu, ettei meillä ole mitään yhteistä, vaikkei ikäeroa kovasti olekaan. Kummasti vaan on vaikuttanut asuntolaina ja muutaman vuoden työelämässä oleminen omaan kasvuun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asuntolaina vaikuttaa kyllä moneen juttuun, hahhaa :) Nykyään opiskelun näkee etuoikeutena, jollainen se onkin, nuorempana se oli vain ajantuhlausta ja pakkopullaa... onneksi voi ottaa uusiksi näin aikuisena! :) Opiskeluintoa sullekin <3

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)