21.10.2016

Vieläkö tarkenee trenssillä?
Tämä ajatus mielessä kävin äskön kokeilemassa olisiko aihetta jo kaivaa toppatakit varastosta. Paksun neuleen kanssa trenssillä vielä tarkeni, mutta oikeastaan vain sen aikaa että hipsii lämmitettyyn autoon ja työpaikalle :) (...tai räpsii itselaukaisulla pari epätarkkaa kuvaa ja palaa sormet kohmeessa takaisin sisälle vain huomatakseen ettei yksikään kuva onnistunut).

Mun pitäisi oikeasti perehtyä tuon kamerani säätöihin, uskoisin että sillä saisi ihan tarkkojakin kuvia jos vain säädöt olisivat kohdallaan. Erityisesti näihin kaukolaukaisulla otettuihin kuviin kaipaisin käytännön neuvoja, kun itse ei ole kameran takana tarkentamassa. Valokuvauskurssillekin olen ilmoittautunut, mutta sitä täytyy vielä odottaa kevääseen. Ja juuri tämä pimein vuodenaika olisi se kuvauskikkojen kannalta kaikkein vaativin ajanjakso! 

Kuvassa oleva Zaran trenssi on yksi takkisuosikkini vuodesta toiseen. Se on edelleen kuin uusi, ehkä johtuen siitä että sen käyttöaika on aina niin lyhyt. Kesällä ei takkia tarvitse ja syksyllä aika nopeasti vaihdan trenssin kevyttoppatakkiin. Mutta ehkä sen käyttöaikaa saisi pidennettyä pukemalla alle paksuja neuleita ja kietomalla kaulaan muhkean huivin.

Tarkempia kuvia en nyt tarjennut mennä ottamaan, joten näiden epäterävien kuvien merkeissä toivottelen teille kivaa perjantaita ja rentoa viikonloppua!Ps. Kävin muuten kuitenkin kaivamassa ne topat jo varastosta. Better safe than sorry ;)
Pps. Mielessä käväisi ajatus johtuisiko kuvien epätarkkuus myös siitä että kuvattavakin on aika tärähtänyt? Siinä ei kuvauskurssista olekaan apua! ;)


2 kommenttia:

  1. Ihan hyvin voi pukea trenssiin, kun on lämmin neule alla. Mie olen kans sinnitellyt pitkän neuletakin ja paksun huivin kanssa :), vaikka olen kauhea vilukissa. Autolla ko menee paikasta toiseen, niin tarkenee ja lyhyet kävelymatkat. Mie en vaan tykkää yhtään talvesta ja ajatuski talvella lähteä ahtaisiin sovituskoppeihin saa ihokarvat pystyyn, hiukset ihan sähkösenä ja hikeä puskee...nautinto kaukan. Kivaa viikonloppua sinne!!! Muuttuva kotini Päivi S

    VastaaPoista
  2. Tänä syksynä trenssikausi jäi kyllä todella lyhyeksi, taisin hypätä nahkarotsista suoraan kevytuntuvatakkiin. Mun trenssi on myös vuosia vanha, mutta palvelee edelleen ja on hyväkuntoinen. Miksipä vaihtamaan ajatonta luottovaatetta!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)