19.11.2016

Cypress Hill


Heh, en voinut vastustaa kiusausta otsikon kanssa! Meidän talo joka sijaitsee mäen päällä ja joka on nyt joulun odotuksen merkeissä koristeltu sisältä ja ulkoa tuoksuvilla sypresseillä. Sen enenpää ganstaräppiä ei täältä kyllä valitettavasti irtoa ;) Ulos ostin kolme keskikokoista sypressiä, joihin kiepsautin Jyskin näppärät paristokäyttöiset 120 ledin BAUGE-valosarjat. Tykkään näistä paristokäyttöisistä, ei tarvitse vedellä pitkiä jatkoroikkoja ja etsiä pistoketta ulkoseinistä. Paristokotelon saa tipautettua piiloon ruukkuun ja ajastinkin toimii automaattisesti.

Yhden sypressin vein leikkimökin terassille, toisen takapihan terassille ja yhden jätin toivottamaan hämärässä kotiin tulevaa tervetulleeksi etuterassille. Pienemmät 40 ledin BAUGE- valosarjat laitoin etuterassin puksipuihin. Ajastin kaikki valosarjat syttymään klo 16 ja nyt kaikkien naapureiden suureksi riemuksi meidän pihalla pärähtää iltapäivän hämärään lähes amerikkalainen valoshow!


Sisälle en tunnelmavaloja vielä ole viritellyt, oikeat kynttilät ja lämmin takkatulen loimu riittävät. Ihana tuoksu näistä sypresseistä kyllä tulee, sen raikkaan metsäisen tuoksun tuntee aina ohi kulkiessa :)


Otin kuvat vajaa viikko sitten kun meillä täällä vielä oli lunta maassa. Nyt eilisen vesisateen jäljiltä on viimeisetkin luminokareet hävinneet pihalta ja maisema näyttää taas enemmän syksyiseltä kuin talviselta. Vaikken talvi-ihmiseksi tunnustaudukaan, täytyy myöntää että se lumen tuoma valoisuus teki mielelle ihmeitä! Pimeät aamut, päivät ja illat ovat niitä vaikeimpia. Joulun fiilistelykin sai vähän takapakkia mustuneesta maasta. Vaan eipä anneta kelin masentaa :)

Mutta nyt ensimmäisen kuvan hengessä toinen kuppi aamukahvia! Vapaapäiväkin voi käynnistyä vasta kunnon kahvilatauksen jälkeen :) Ihanaa viikonloppua sinne ruutujen toiselle puolelle!


4 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää. Toimiikohan nuo Jyskyn led valot kovilla pakkasilla? Mie inhona meillä näitä ulkovalojen virityksiä, kun ei ole pistokkeita sopivissa paikoissa :(. Haluttais laittaa valot tuijiin, mutta kauheat systeemit pitäis vetää ekana.

  Muuttuvakotini.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä helpot valot! Aika kovia yöpakkasia täälläkin ehti jo noiden valojen aikaan olla ja hyvin kesti. Mutta uskoisin patterin kuin patterin hyytyvän -25 pakkasissa. Katsotaan nyt kuinka käy! :) Näiden valojen kanssa kannattaa olla nopea jos sellaiset tälle joululle haluaa, meidän Jyskissä nuo pienemmät on jo tältä vuodelta loppuunmyyty. Suosittelen testaamaan! Vitosella saa jo näyttävän 120 ledin nauhan jolla tuijan koristelee komeesti :)

   Poista
 2. Onpa kaunis valaistus teidän terassilla :) Meillä ei vielä terassia olekaan, koska rakennusprojekti on pihatöiden osalta aivan kesken. Ehkä ensi kesäksi saamme oman terassin ja sisäänkäynnin :) Sitä ennen tyydyn nauttimaan tunnelmavaloista kotini sisällä. Kirjoitin blogiini juuri jutun: 5+1 tapaa sisustaa koristevaloilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vasta mekin tänä vuonna saatiin etuterassia eteenpäin, takaterassi on meilläkin vielä tekemättä. Ensi vuonna sitten :)
   Sisälle on mullakin aikeissa kohta muutamat valosarjat viritellä, ne tuo oikeiden kynttilöiden ohella ihanaa tunnelmavaloa pimeään!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)