14.11.2016

Näillä eväillä mennään
 Moikkamoi!

Olisin voinut otsikoida tämän postauksen myös "5 vinkkiä miten poltat tehokkaasti kynttilää molemmista päistä", mutta mennään nyt näillä eväillä- kirjaimellisesti ;) On kuulkaa niin maanantaifiilis. Justhan se maanantai oli? Mihin kului kokonainen viikko? No töihinhän se kului. Nyt aukioloaikojen vapautumisen myötä kaupan alan työntekijöiltä on poistuneet ne viimeisetkin "varmat vapaapäivät" ja itsekin olin koko viikonlopun töissä. Kun töistä on vapaata, istun luennoilla. Vapaapäivättömyys alkaa pikkuhiljaa tuntua sellaisena ylitsepääsemättömänä väsymyksenä ja alkaa unohdella asioita. Saatan herätä keskellä yötä paniikissa että olen myöhässä jostakin, töistä tai koulusta. Vielä tätä menoa jaksaa, mutta ei loputtomiin. Koulustakaan ei ole mitään hyötyä jos rättiväsyneenä yritän luennoilla nuokkua, silloin uuden oppiminen on ihan mahdotonta.

Näillä eväillä käynnistyi siis tämä viikko, kahvia kahvia ja vielä vähän enemmän kahvia! Väsymyshorkka kuriin kietomalla harteille lämmin huivi ja suklaalla energiatasot ainakin hetkellisesti pilviin :) Uusi viikko, olen valmis ❤


P.S. Tämänpäiväiselle työhyvinvoinnin luennolle aamuvarhaisella raahautuessani olin kyllä sitä mieltä että parhaiten omaa työhyvinvointiani kohentaisi se yksi vapaapäivä! Mutta onneksi menin, kivaa siellä koulunpenkillä taas oli.


Energistä viikkoa toivotellen,

2 kommenttia:

 1. Huh, hatunnosto sulle! Vapaapäivättömyys on kyllä ihan karmeeta. Ja jos ne vapaat osuu vain arkipäiville, kun puolisokin on töissä, niin eihän se edes tunnu oikeelta vapaalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä! No se kyllä alkaa jossakin vaiheessa painamaan, se vapaapäivättömyys... mutta oma valintahan tämä on ollut, joten ei auta kuin jaksaa ;)
   Meillä ei Santun kanssa yhteisiä vapaapäiviä ole kuin tosi harvoin, yleensä sunnuntaisin. Ja nyt sunnuntaiaukioloaikojen aikana ei aina silloinkaan. Olisi kiva joskus ehtiä ihan koko perheenä lähteä jonnekin! Nyt osui kohdalle harvinainen vapaa viikonloppu (jos ei koulutöitä lasketa, jaiks), mutta Sisu on harmittavasti kipeänä ettei voi mihinkään ihmisvilinään lähteä. Täytyy vaan kotoilla!
   Kivaa viikonloppua sinne <3

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)