11.11.2016

TrendWalkilla Milanossa Instrun kanssa


  *Yhteistyössä Instrumentariumin kanssa.

Ihanaa perjantaita, viikon paras päivä! :) Vaikka töitä riittää koko viikonlopun, niin perjantaissa on silti aina tietynlaista keveyttä. Vai tekikö sen tämänpäiväinen upea auringonpaiste? Jokatapauksessa hyvä päivä!

Viime viikonloppuna Indiedaysin blogitapahtumassa pääsin tutustumaan Lontoon, Milanon ja Pariisin muotikaupunkien hengessä Instrun upeaan kehysmallistoon. Instrumentarium on avannut uuden trendeihin keskittyvän TrendWalk-tyylisivuston. Sivustolla esitellään ajankohtaisia ja persoonallisia trendejä kiinnostavien ihmisten kautta. Lähtisitkö vaikkapa Uinon kanssa Milanon muotiviikoille tai Kiran kanssa Lontooseen?

http://trendwalk.fi/
 Itse tykästyin erityisesti Milanon rennon tyylikkääseen, supernaiselliseen kehyskattaukseen. Syksyn kehystrendeissä on valinnanvaraa: modernia minimalismia, kimaltavia yksityiskohtia, kissamaisia pokia ja upeita värejä. Kehykset ovatkin nousseet muiden asusteiden rinnalle oman tyylin toteuttamisessa, siinä missä laukut, kengät ja korutkin. Yksilöllisyys ja asusteilla leikittely onkin yksi Instrun syksyn kehystrendeistä. Näyttävät, statementhenkiset kehykset toimivat loistavasti asusteina luoden kontrastia erilaisille asuille ja korvaavat näyttävyydellään jopa korut.

Useita toinen toistaan upeampia kehyksiä Instrun pisteellä soviteltuani päädyin glamouria ja luksusta henkivään Jimmy Choo:n leopardikuosiseen pokaan. Asuna minulla oli yhdistelmä tämän hetken suosikkejani; mustaa läpikuultavaa pitsiä, vaaleanharmaata pörröistä neuletta (jonka tosin kuvaushetkellä otin pois harteilta) ja korkeakorkoiset mokkaiset ylipolvensaappaat. Mutta aivan yhtä hyvin voisin kuvitella yhdistäväni nämä supernaiselliset pokat valkoisen klassisen teepaidan, revittyjen farkkujen ja tennareiden kanssa. Aina kun asu ja olotila vaativat naisellista touch uppia.

Kuvat: Sanni Riihimäki // Sannimaria Photography


Tämä syksy on tuonut takaisin naisellisuuden niin vaatemuodissa kuin asusteissakin. Erityisen ihastunut olen pitsin paluuseen. Se on niin ihana yhdistää pörröiseen neuleeseen, mustiin korkeakorkoisiin saappaisiin ja ylellisiin asusteisiin. Ja mikäs sen parempi asuste kuin käytännöllisyyden ja estetiikan yhdistävät naiselliset kehykset. Arjen luksusta parhaimmillaan! Näissä virallisissa kehyskuvissa pokien paras puoli jää vähän varjoon, mutta kurkkaa Instan behind the scenes- kuvasta mihin näissä kehyksissä oikeastaan ihastuin ;)


 Onko sinulla aikomuksena päivittää silmälasit tänä talvena? Olisi kiva kuulla minkälainen tyyli kehyksissä kiehtoo sua juuri nyt! :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)