23.11.2016

Uusi suosikkituoksu
Olen nykyään tosi hankala tuoksujen ostaja. Edellisen tuoksuni YSL:n Black Opiumin ostin 2015 kesällä häätuoksuksi ja sen jälkeen olen useasti käynyt tuoksuosastoilla kokeilemassa josko löytäisin jonkin uuden kevyemmän suosikin sen rinnalle. Lopulta lähtenyt pää särkien tuoksupöhnässä hoippuen tyhjin käsin kotiin. En tykkää iholla muuttuvista tuoksuista, en liian nopeasti haihtuvista tusinatuoksuista, en äkkimakeista enkä överikukkaisista. En alkoholilta dunkkaavista, enkä miehekkäistä tuoksuista. Olen liian monta vuotta kulkenut Escadan hedelmäisen makea kesätuoksupilvi perässäni, kaikki kunnia teinivuosille, mutta never again. Bergamotti on pannassa ja unisex- tuoksuja en käsitä lainkaan! Muutaman Emotion- reissun jälkeen en ole enää kehdannut mennä sinne tuoksuja kokeilemaan, olen varmasti maailman päättämättömin tuoksujen ostaja ja jokaisen kosmetiikkamyyjän painajainen! :)

Mutta nyt olen löytänyt uuden suosikkituoksun, joka on sopivan kevyt arkikäyttöön eikä muutu ainakaan minun ihollani suuntaan eikä toiseen. Pysyy yhtä ihanana ensisuihkaisusta iltapesuun saakka! Tuoksu, joka saa nuuhkuttelemaan naulakossa roikkuvaa kaulahuiviaan ihastuksen vallassa aina ohi kulkiessa. Hugo Boss The Scent for Her- tuoksua kuvaillaan Sokoksen sivuilla näin: 

Tuoksu tihkuu eleganttia naisellisuutta, lämpöä ja viettelyä. 
Valloittava freesia, hunajalla kuorrutettu persikka sekä pehmeä kaakaopapu kietoutuvat yhteen unohtumattoman vietteleväksi tuoksuksi.Tuoksu on yhtä aikaa kevyt ja raikas, mutta samalla siitä löytyy suosikkituoksuilleni ominaista lämpöä ja sopivasti makeutta hunajan ja kaakaopavun ansiosta. Rakkautta ensi suihkaisulla ❤
Tuoksu on saatu Bloggers Inspiration Day- tapahtumasta. Mutta sen verran täytyy ehkä mennä kuitenkin sinne Emotioniin, nimittäin nuuhkimaan tämän tuoksun miesten versiota! Sekään ei voi olla huono. Suosittelen testaamaan!6 kommenttia:

 1. Tää on hyvä! Minäkin olen todella kranttu tuoksujen suhteen, mutta tämä osui ja upposi. En ollut nimittäin edes tuoksutellut tätä ennenkuin pullon omakseni sain BID:ssä, joten aikamoinen tuuri kävi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Miten onkaan osattu tehdä näin monelle sopiva tuoksu sen olematta sellainen "tusinatuoksu", tosi onnistunutta tuotekehittelyä :)

   Poista
 2. Mä ootan joulua et avaan tämän ihanuuden paketista :D Miespuoliselle on ostettuna se miesten tuoksu dödönä, nam <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että tää odottaa sua joulupaketissa! Näyttelet sitten yllättynyttä :) Mä en ole vielä ehtinyt sitä miesten versiota tuoksuttelemaan, sekin on varmasti bueno.

   Poista
 3. Oih, on varmasti ihana tuoksu! Minä voitin nämä tuoksut mulle ja miehelleni Saijiksen blogista ja olin siitä tosi ilahtunut. En malta odottaa, että pääsen nuuhkimaan niitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mahtavaa, onnittelut voitosta! Tykkäät tuoksusta varmasti :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)