13.12.2016

Lahjavinkkejä lastenhuoneeseenHuomenta päivää! :)

Nyt olisi vuorossa viimeiset lahjavinkit tälle joululle. Lapset toivovat yleensä lahjaksi leluja ja niistä he itse parhaiten tietävätkin :) Keskityn siis tässä postauksessa lastenhuoneen sisustuslahjoihin, jotka nekin ovat lasten mieleen! Viihtyisä lastenhuone on leikkisä ja sellainen, joka lapsen itsensäkin on helppo pitää järjestyksessä. Tässä apuna toimivat monikäyttöiset, kevyet kanvaskorit, joihin mahtuu hyvin legot ja pikkuautot. Koreja on helppo lastenkin siirrellä paikasta toiseen. Meillä näitä pyykkikoreina myytäviä kangaskoreja löytyy molempien lasten huoneista.

Lastenhuoneen matto toimii myös autoratana ja on yksi harvoista neutraalin värisistä lastenhuoneen automatoista. Metsästin meille ikuisuuden tätä loppuunmyytyä mattoa, mutta nyt sitä onneksi on ollut jo pidemmän aikaa hyvin saatavilla. Lastenhuoneen seinille tuo kivasti väriä hauskat Desenion julisteet ja itse koottavaan viiribanneriin voi vaihtaa tekstiä mielen mukaan.

Granitista löytyy kestävä vaihtoehto leikkiteltoille, väreinä musta tai valkoinen. Telttaan voi virittää valosarjan luomaan tunnelmaa ja sisälle kasata tyynyjä ja huopia. Ihana leikkipesä on valmis! Yövaloina toimii loistavasti vähän himmeävaloisemmat patterikäyttöiset koristevalot, joita on helppo siirrellä paikasta toiseen. Linkkaamani tähtivalaisin kuuluu Jyskin jouluvalovalikoimaan ja se on parhaillaan joulutuotteiden loppuunmyynnissä myymälöissä 8; hintaan. Kannattaa hakea oma nopeasti!

Ruoka saattaa maistua entistä paremmalta Design Lettersin aakkosastioista, tai ainakin visuaalisesti väriallergiset vanhemmat arvostavat näitä Arne Jacobsenin suunnittelemia mustavalkoisia lastenastioita :)

Useimmat verkkokauppatilaukset kannattaa tehdä viimeistään 18.12 mennessä, jotta tilaukset varmasti ehtivät ajoissa jouluksi.


Toivottavasti olette saaneet inspistä näistä vinkkipostauksista. 
Ihanaa pakkaspäivää kaikille! ❤


* Kaikki kuvat valmistajien / linkitettyjen jälleenmyyjien sivuilta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)