10.12.2016

Lahjavinkkejä miehelle
Tänään vuorossa kootut lahjavinkit miehelle! Vähän pitkäksi venähti tämän päivän julkaisu, mutta onhan se shoppailupäivä huomennakin ;)

Myös miehet arvostavat joulupaketeista löytyviä hemmottelujuttuja. Toiselle se voi olla liput konserttiin, jollekin uusi dekkari, tuoksu tai vaikka tyylikäs huivi. Asioita, joita ei välttämättä raaskisi itse itselleen hankkia. Laadukas gin ja sen tarjoiluun tyylikkäät ja monikäyttöiset Hobstar- lasit. Laseista voi kylmien juomien lisäksi nauttia myös kuumat juomat. Poikamiesboksinkin sohvalle sopiva  100% villasta valmistettu harmaa huopa ei ole liian naisellinen sisustuselementti. Miehen kuin  miehen kaulalle sopii ylellinen Balmuirin Helsinki- huivi (tosin vaimo/tyttöystävä saattaa tätä lainata!). Uusi Boss The Scent- tuoksu on tämän joulun hittituoksu eikä suotta. Miehen kelpaa joulunpyhinä heittäytyä sohvalle Jens Lapiduksen uuden kirjan kanssa, vaikka se gin tonic kädessään ja HOIEn huopa harteilla :)

Seuraavaksi jaan kootut lahjavinkit pariskunnalle! Tsekkaa täältä eilinen postaus Lahjavinkkejä naiselle. Kivaa viikonloppua ❤


* Kaikki kuvat valmistajien / linkitettyjen maahantuojien sivuilta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)