9.12.2016

Lahjavinkkejä naiselle 


Joulu on pian täällä, nyt viimeistään on aika kirjoittaa Joulupukille! Moni ehkä aikookin tulevan viikonlopun pyhittää joululahjahankinnoille. Itse suosin olosuhteiden pakosta verkkokauppoja. Niinä harvoina vapaahetkinä kun kaupoille ehdin, on lapset matkassa mukana. Silloin ei joulupukin asioilla voi olla ;)

Ajattelin jakaa muutaman vinkin mitä ostaa lahjaksi naiselle (joka ei ehkä ole toivonut mitään). Aina varma valinta on liittää lahja johonkin lahjan saajalle tärkeään juttuun, esimerkiksi harrastuksiin tai muihin mielenkiinnon kohteisiin. Mutta jos pää lyö aivan tyhjää, niin näillä muutamalla vinkillä ei koskaan voi mennä pahasti metsään ;)
Useimmat naiset rakastavat kauniita alusvaatteita ja ihanan pehmoisia yöasuja, hemmottelevia ja  hyvältä tuoksuvia hoitotuotteita. Yhtenä aika varmana tärppinä voisin antaa kotimaisen Lumenen uudistuneet ihonhoito- ja meikkituotteet, niitä löytyy myös omalta toivelistaltani. Omaa aikaa ja rentoutumista varten pehmoinen huopa 100% villaa ja uusi hyvä dekkari, tunnelmaa täydentämään ylellinen tuoksukynttilä. Pellavalakanoihin on taivaallista nukahtaa joulunpyhinä! Laadukas kotimaisen luksusmerkin kaulahuivi on asuste, josta on iloa vuosiksi eteenpäin. Pienemmälläkin budjetilla löytyy ihania hemmottelulahjoja. Markettienkin valikoimasta löytyy syötävän hyväntuoksuisia suihkuvaahtoja ja vartalovoiteita. Tai kahvikissalle uusi iso kahvimuki, paketti laadukasta tummapaahtoista kahvia ja konvehtirasia- ai että :)

Huomenna voidaankin sitten tasapuolisuuden nimissä kurkata mitä miehen lahjapakettiin voisi kääriä!


Aina tärkeintä on kuitenkin aito läsnäolo ja yhdessä tekeminen, 
se on materiaa monin verroin arvokkaampaa  ❤* Kaikki kuvat valmistajien / linkitettyjen jälleenmyyjien sivuilta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)