11.12.2016

Lahjavinkkejä pariskunnalle* Pellavalakanat / * HOIE Downfeel-tyyny / * Gant- pyyhkeet / * Kiharakarvainen lampaantalja / * HOIE villahuopa / * HOIE Downfeel- täkki / * Sisustusmagiaa- kirja / * Marmorikynttilänjalka / * Blossa 2016 vuosikertaglögi / * Hobstar- lasit / * Messinkinen pannunalunen / * Nicolas Vahe mausteet ja öljyt /

Nyt olisi vuorossa kootut lahjavinkit pariskunnalle. Oli sitten kyseessä juuri yhteiseen kotiin muuttanut nuoripari, ruuhkavuosia elävät vanhemmat tai lasten omilleenmuuton jälkeen kahden jäänyt pariskunta, kaikki tykkäävät hemmottelevista lahjoista joilla arkeen saa pientä ylellisyyttä. Uudet lakanat tai tyylikkäät pyyhkeet, katseenkestävät pesuainepullot kylpyhuoneeseen, pullo hyvää punaviiniä tai vuosikertaglögiä ja herkkukori juustoja, hilloja ja keksejä. Tuoksukynttilät, aidoista luonnonmateriaaleista valmistetut ja aikaa kestävät sisustustuotteet, kuten villahuovat ja taljat. Meillä tuo Elloksen pitkäkarvainen lampaantalja on jäänyt sohvalle ihan pysyvästi, niin ihana siihen on iltaisin köllähtää telkkaria katsomaan!

Milla Alftanin uusi Sisustusmagiaa- kirja tarjoaa vinkkejä upean, tunnelmallisen ja luksusmaisen sisustuksen luomiseen. Millan tyyli iskee myös monen miehen sisustusmakuun :) Uusien lakanoiden lisäksi pehmeään pakettiin voi kääriä vaikkapa uudet muhkeat täkit ja tyynyt. Keittiössä viihtyvälle parille toivottuja lahjoja ovat kokoelma mausteita, tyylikäs pannunalunen tai muutama monikäyttöinen Hobstarin kristallilasi. Nämä lasit toimivat arjessa vesilaseina, juhlissa drinkkilaseina, niistä voi juoda kuumaa kahvia tai glögiä, niihin voi istuttaa hyasintit tai laittaa tuikkukynttilän. Mun ehdottomat suosikkilasit!

Lue täältä myös aiemmin ilmestyneet postaukset Lahjavinkkejä naiselle ja Lahjavinkkejä miehelle.

Vielä olisi luvassa lahjavinkit lapsille, tälläkin kertaa näin sisustajan näkökulmasta katsottuna. Luvassa on siis jotakin muuta kuin niitä riemunkirjavia legopaketteja, niin tärkeitä kuin nekin ovat :)


Minä aion täällä ottaa loppuillan mahdollisimman rennosti. Viikon viimeinen työpäivä on saatu hetki sitten pulkkaan ja seuraava vapaapäivä koittaa vasta ensi viikon perjantaina, puuh! 
Rauhallista sunnuntaita ❤

* Kaikki kuvat valmistajien / linkitettyjen jälleenmyyjien sivuilta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)