23.1.2017

Blueberry blondeOho. Tahatonta blogitaukoa on taas tullut vietettyä, mutta toimettomana en suinkaan ole ollut! Muistatte ehkä että jokin aika sitten pätkäisin hiukseni pitkistä lyhyiksi ja siitä olen muuttunut myös paljon vaaleammaksi. Vaalennettu hius vaatii ainakin minun punapigmentillä säännöllistä hopeashampoon käyttöä, joka tosi kivasti taittaakin hiuksista ei- toivottuja lämpimiä sävyjä. Mutta se myös harmittavasti kuivattaa hiusta. Hopealinjojen hoitoaineissa taas ei ole tarpeeksi siniviolettia pigmenttiä taittoa varten. Niinpä aikani googletettua päätin kokeilla monen suosittelemaa komboa, violettia suoraväriä sekoitettuna hoitoaineeseen. Nerokas keksintö ajattelin, siinä keskiviikkoiltana kylppärissä sekoitellessani mössöt päähäni. Ja voitte kuvitella millaisen järkytyksen koin päästyäni peilin eteen, Dame Edna kurkki peilistä takaisin pinkeillä hiuksilla! Äkkiä takaisin suihkuun, kolme shampoovaahdotusta, lasi viiniä ja hyperventiloinnin päätyttyä henkilökohtainen kriisipalaveri. "Onneksi on pakkasta ja pipokelit, onneksi pari vapaapäivää ja onneksi tyttöjen ilta lauantaina... apua!" 

Montaa kertaa en jaksanut pipoa päähän kauppareissuille laittaa ja suureksi hämmennykseksi en ole koskaan ikinä mistään hiusväristäni saanut niin paljon kehuja myös aivan tuntemattomilta ihmisiltä kuin tästä epäonnisesta rosollitukkavahingosta! Väri on valovuosien päässä siitä hiustyylistä mitä itselleni osaan ajatella, mutta kokeilu oli ensijärkytyksen jälkeen itseasiassa aika kiva :) Nyt väri on jo näistä viikonlopun kuvista ehtinyt haalistua vaalean ruusukultaiseksi, pinkki väri lähtee hiuksesta viimeisenä. Onneksi illanvietossa tyttökaverit vielä tunnisti mut tämänkin näköisenä, eikä lapsetkaan kotona itkeneet, heh.


 Miltäs tämä eksoottinen blueberry blonde teistä näyttää? Ai niin, jos joku haluaa välttämättä kokeilla samaa (mitä en ehkä ihan voi suositella!), niin kaupasta purkki Biozellin INK suoraväriä sävyssä Mystic Violet ja hoitsikkaa sekaan- rosollitukka on valmis ;)
4 kommenttia:

 1. Mä tein just samalla tavalla mun tukkaani "upean" Hattaran sävyn :'D Tykästyin sitten kuitenkin aika kovastikin tähän, eikä haittaa enää yhtään :) Ja kuten mun, niin varmaan sunkin hiukset haalistuu sitten pesussa pikkuhiljaa pois :D Sopii kyllä tosi hyvin sulle toi väri! <3

  kk-kohtikauneutta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja tällaiset yllärivärit :D Nyt on jo oma väri hiuksissa, kului kyllä onneksi äkkiä pois. Mutta ehdin jo tavallaan minäkin tykästyä siihen, joten ehkä vahinko voi joskus toistua :)

   Poista
 2. Mun mielestä tuo väri on tosi makee! Ja tykkään myös tuosta lyhyestä mallista, käy sulle jopa paremmin kuin pitkä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mallista minäkin oon tykännyt, se on tosi helppo ja nopea laittaa kunhan pysyy lyhyenä :) Ja väriinkin sitten tykästyin juuri kun se sitten kului pois, heh!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)