30.1.2017

Coffee is like a hug in a mug
Löytyykö sieltä ruutujen toiselta puolelta kahvikissoja? Täältä löytyy :)
Kun on aihetta juhlaan, keitetään kahvit! Töissä oma riittävä hengähdystauko on juuri kahvimukillisen mittainen. Kun elämä potkii ja on murheita, keitetään pannukaupalla vahvaa kahvia. Pikkuvauva-aikaan kun vihdoin sain vauvan päiväunille, ensimmäisenä keitin kahvia. Kun on ikävä ystäviä, lähdetäänkö kahville? Kahvia keitetään iloon ja suruun, se todella on kuin halaus mukissa!Oma kahvinkulutukseni on pysynyt jo vuosia samana, mutta vuosien saatossa olen luopunut sokerista kahvissani, vaihtanut kevytmaidon täysmaitoon ja vaalean peruspaahdon tummaan. Kun on aikaa hifistellä, kaivan esille keittiövaa'an, kahvimyllyn ja pavut. Olen kokeillut kapselikeittimet, mutta mikään ei ole toistaiseksi syrjäyttänyt kodista toiseen kanssani kulkenutta uskollista Moccamasteria. Kahvimukin tulee olla tarpeeksi suuri ja korkea, jottei juoma jäähdy liian nopeasti. Take away- kahveja suosin vain koululla, muulloin haluan nauttia kahvini istualtaan viihtyisässä kahvilassa tai kotona siitä suosikkimukista. Seuraavaksi tekisi mieleni kokeilla kylmäuutettua kahvia, vaikkapa kookosmaidolla! 

Niitä satunnaisia take away- kahvihetkiä varten löysin muutaman viikon takaisella Helsingin reissulla ihanan termosmukin juostessani kohti kotia lähtevään bussiin. Tuo mukin kylkeen painettu lause oli niin osuva, Coffee is like a hug on a mug ❤
Tänään on tullut juotua kahvia kotona, reissussa, yksin ja yhdessä. Reissukahvin nautin Autokeitaalla, jossa kävin tällä kertaa työjuttujen puitteissa. Niistä lisää pian! Oli muuten erittäin hyvää kahvia ja hyvässä seurassa vielä :)


4 kommenttia:

 1. Autokeidas, welcome To my hometown, mutta se kahvi. Valitettavasti vastapäisessä ketjuhuoltsikalla on parempaa kahvia, tummapaahtoa saatavilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, täytyy myöntää että aina Autokeitaan kahvi ei ole ollut hyvää! Silloin siellä tuli notkuttua ihan muista syistä kuin hyvän kahvin perässä, noin 20 vuotta sitten ;)
   Tätä edellisestä käynnistä minulla olikin vuosia aikaa, mutta nyt kahvi oli kyllä oikeasti hyvää. Olen sen verran nirso kahvinjuoja etten juo pahaa kahvia. Tämä kupillinen oli hyvää! Hyvää on ollut myös sen vastapäisen huoltsikan kahvi :)

   Poista
 2. Mistä noin ihana muki on peräisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Roberts Coffeelta saa halutessaan ostaa kahvinsa tähän ihanaan termosmukiin :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)