29.1.2017

Mapiful- karttataulu mistä vainOlen kauan katsellut tyylikkäitä My Guide To- karttatauluja eri maanosista ja kaupungeista, mutta jättänyt tilaamisen sikseen, sillä noilla kaupungeilla ei ole minulle sen syvällisempää merkitystä. Printtien sisustuksellinen ulkonäkö kuitenkin miellytti sen verran, että löydettyäni Mapiful-sivuston jonka kautta on mahdollista saada karttaprintti juuri omasta kohteesta, laitoin taulun tilaukseen! Oma maa mansikka- ajatuksella teetin taulun meidän omasta asuinalueesta. Kunhan saamme printille sopivat kehykset hankittua, se pääsee paraatipaikalle eteiseen toivottamaan tervetulleeksi. 

Sivustolla voi julisteen tyyliä ja ulkoasua muokata zoomaamalla karttaa tai lisäämällä siihen rakennuksia. Ohjelmaan voi syöttää halutun osoitteen tai käyttää paikannustoimintoa. Tämä tyylillisesti mahdollisimman yksinkertainen, mustavalkoinen ja fontiltaan selkeä design oli eniten omaan makuuni. Mapiful printit tulevat Ruotsista ja ilman postikuluja. Meidän printti tuli pahvikotelossaan kotipostiin muutamassa päivässä. Suosittelen tutustumaan! :)Unohda Pariisi, Manhattan ja New York, miten olisi Taipalsaari, Jokioinen tai 2018 asuntomessujen kunniaksi Porin Karjaranta? Kotiseuturakkaus on IN!


7 kommenttia:

 1. Siis just tänään näytin miehelle näitä ja mietittiin, että pitäiskö tilata :) Onhan noi ihan älyttömän hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä hienoja! Ja kuinka siistiä saada tyylikäs karttataulu ihan jostain pikkukylästäkin? <3

   Poista
  2. Kiitos postitse. Kartat ovat suuria. Nämä näyttävät aivan yksinkertainen versio https://cityartposters.com

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikö :) Ja kiva että taulusta saa muokattua just omannäköisen!

   Poista
 3. Onpa kiva idea! kyllä omasta asuinalueestakin voisi saada kivan kartan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja parasta että sillä taululla on omistajalleen merkitystä ihan toisella tavalla kuin jollakin toisella karttataululla, joka löytyy monesta kodista :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)