4.1.2017

Pellavalakanoissa paremmat unet

Heippa vaan ja hauskaa tätä vuotta! Toivottavasti se on alkanut kaikilla onnellisesti? Kipakat pakkaset vähän yllättivät ja tuli aamulla lähdettyä turhan heppoisissa vaatteissa töihin. Toivottavasti ei taas kohta kostaudu uudella flunssalla!

Ehdin vihdoin ottaa muutaman kuvan meidän uusista lakanoista, jotka marraskuun Black Fridayn hyvällä alella raaskin ostaa. Olen pellavalakanoita monessa kodissa ihastellut ja moneen otteeseen niiden hyvistä ominaisuuksista kuullut kehuja, mutta niiden suolainen hinta on vähän jarrutellut. Nyt kuitenkin päätin ne meille ostaa, vähän niinkuin joululahjaksi. Pellava on vuodevaatteisiin mitä ihanin materiaali, hengittävä, talvella lämmin ja kesällä viileä. Pesuissa ja kuivurikäynneissä se vaan paranee kerta kerran jälkeen. Pohdin ja pyörittelin ostoskorissa vuoron perään harmaita ja valkoisia lakanoita ja lopulta päädyin valkoisiin. Hyvä valinta!
 
 Tosin nyt kun olen näitä lakanoita jo ehtinyt pariin otteeseen pyörittää pesukoneen ja kuivurin kautta samantein takaisin käyttöön, mietin pitäisikö jossain vaiheessa panostaa vielä toiseen settiin? Mutta hyvin nämä ovat käyttöön ehtineet tälläkin tahdilla. Aamulla koneeseen ja illalla puhtaina takaisin käyttöön :) Muita en enää haluaisi käyttää, niin ihanat nämä ovat. Ehdottomasti sen rahallisen panostuksen arvoiset. Edullisimmin hyvälaatuiset pellavalakanat taitaa saada H&M:ltä, josta minäkin nämä tilasin. Värivalikoima myös just passeli tällaiselle väriallergikolle ;)

Kuvissa näkyvän sängyn ostimme viime vuonna Ikeasta. Malli on VALLAVIK ja 180cm leveänä mustalla verhoilulla se on aika hallitseva. Vaalea petaus tuo siihen vähän keveyttä. Olemme olleet kyllä sänkyyn tosi tyytyväisiä, se ei suotta ole Ikean sänkyjen lippulaiva :)


Kivaa viikkoa! ❤

2 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat Jenni! 💕 Allekirjoitan ehdottomasti saman pellavalakanoista; ne ovat aivan parhaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna <3 Pellavalakanat ovat kyllä kaikkien kehujen arvoiset! Panostus kannatti :)
   Leppoisaa sunnuntain jatkoa sinne.

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)