11.1.2017

Vaatekaappiin täydennystäOottekos te tehneet löytöjä alennusmyynneissä? Itse en ole jaksanut juurikaan kaupoissa kierrellä, lapsille tosin on ihan ruokakauppareissulla tarttunut mukaan alesta käyttövaatetta. Pitkästä aikaa klikkasin Elloksen sivuille alekoodin houkuttelemana, ajatuksena ihan vaan katsella...koska enhän mä oikeasti mitään tarvitse. Mutta jos alesta löytyy pitkän aikaa kuolattu silkkitoppi ja niin ikään kauan etsitty harmaa villakangastakki, niin saahan sitä lipsua päätöksistään? Näitä himotuksia kun vaatekaappiini mielin jo tässä postauksessa.
Vaaleanharmaa takkimainen neuletakki taas menee keväällä takin korvikkeena. Ihan järkikaupat, eikö? ;) Koodilla 355810 saa vielä alehinnoista -30% pois ja ale koskee myös merkkituotteita.

Täällä on kova flunssa kaatanut petiin jo koko perheen, onneksi osalla on tauti jo paranemaan päin. Sisu kupsahti kumoon eilen meidän ulkorappusilla ja puuskahti siinä loskalätäkössä istuessaan "Tulispa jo kesä!" Niinpä. 

 
* Postaus sisältää mainoslinkkejä.


2 kommenttia:

  1. Henkkamaukalta olen metsästänyt tuollaista harmajaa takkia, missä ei ole kaulusta. En vai ole löytänyt. Tuo Elloksen näyttää myös kivalle. Hyvät olet tehnyt hankinnat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä Espritin takki on kyllä ihan, juuri kivan harmaa ja ihanan pehmeä. Ja just sen mallinen mitä olen etsinyt. Harmittavasti vaan taisin ottaa vähän liian ison koon ja nyt takki on jo loppuunmyyty. Onneksi sitä saa vyöllä kurottua :)Henkkamaukalta minäkin löysin lapsille kivoja alevaatteita!

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)