7.2.2017

Eightmood look-alike maljakko
...joka ei itseasiassa ole maljakko laisinkaan! 

Lupasinkin esitellä teille vielä yhden jutun, jonka sain mukaani Finnmarilta. Tämä hämmästyttävän paljon Eightmoodin Flora- maljakkoa muistuttava lasimalja on itseasiassa ihana valaisin. Ilman tuota valaisinosaa tämä menisi loistavasti maljakosta. Se valaisinosa on mahdollista poistaa ja käyttää valaisinta myös maljakkona, tosin se on syytä tehdä varoen, eikä sitä luultavasti enää sen jälkeen saa takaisin asennettua.


Jos maljakossa haluaa pitää aitoja kukkia, valonlähteen jättämä kolo täytyy täyttää esimerkiksi kirkkaalla silikonimassalla. Tekokukille, jotka eivät vettä kaipaa, valaisin toimii maljakkona ihan sellaisenaan. Johto jää kuvissa tuonne maljakon takapuolelle, joten jos haluaa säilyttää mahdollisuuden käyttää tätä myös valaisimena, kannattaa maljakko asettaa esimerkiksi seinää vasten, jolloin johto jää taakse piiloon.

Kaunis tämä on myös valaisimena, eikö vain? Harmi ettei näistä valoisalla otetuista kuvista välity valaisimen hämärässä seinäpinnoille luomat ihanat kuviot. Itse en tätä omaani lähde maljakoksi lopullisesti muokkaamaan, mutta kivan monikäyttöistä valaisinta voin silloin tällöin käyttää myös maljakkona silkkikukille.
Mites teillä on viikko lähtenyt käyntiin? Mä olen tosi huono laittamaan kasvisruokaa, mutta tänään tein niin hyviä nyhtökaurapitaleipiä että täytyy jakaa resepti tännekin!

Reipasta pakkaspäivää :)

 
* Yhteistyössä Finnmari Autokeidas, Forssa.


2 kommenttia:

Kaunis kiitos kommentistasi! :)