4.2.2017

Kevättä olohuoneessa


 

Niin paljon kuin minua inspiroikin keväiset pastellivärit ja erityisesti Finnmarin reissullani näkemäni herkulliset karkkivärit, meidän olohuoneen keväinen look on tänäkin vuonna aika mustavalkoinen. Vähän keväistä vihreää siellä sentään on, kiitos Riikalle :)

Minulla oli nimittäin ilo saada Finnmarin käynnilläni mukaan Riikan tekemä ihana asetelma. Kynttilä vaihdettiin alkuperäisestä vihreästä meille paremmin sopivaan valkoiseen. Maljakko on ihanan suuri, siihen saa kivasti tehtyä asetelmat myös aidoista kukista. Aion kokeilla tähän myöhemmin tulppaaneita kieputettuina ja varmasti myös liljat näyttävät tässä isossa maljakossa kauniilta.
 
Sohvan talviset tekoturkistyynyt saivat vaihtua Finnmarin raikkaan mustavalkoisiin ornamenttikuosisiin tyynyihin, joita olenkin ehtinyt ihailla jo vaikka kuinka kauan. Onneksi niitä vielä valikoimassa oli, tapanani on pohtia joskus sisustusvalintoja niin kauan että mallistot ehtivät vaihtua ja tuotteet poistua myynnistä ennenkuin päätös on tehty :) Tämän hurjempaan väri-iloitteluun en vielä kyennyt, vaikka ne pastellisävyt niin ihanilta muiden kotona näyttävätkin. Samantyylisiä tyynyjä olen katsellut muunmuassa Elce Stockholmin mallistosta, mutta nämä murto-osan niistä maksavat, kestävät ja pestävät tyynyt, olivat loistava löytö.Jotain pastellista meidän sohvapöydältä kyllä itseasiassa löytyy, kun laitoin jo jokin aika sitten äidiltäni tuliaisiksi saadun Finnmarin ruusukynttilän esille. Nyt se tuo juuri sopivasti keväistä fiilistä ja väriä muutoin mustavalkoiseen sisustukseen.


 Ja siinä vieressä näkyykin vilaus siitä lupailemastani DIY- budjettiversiosta Eightmoodin Flora- maljakkoon. Siitä jäi vielä uupumaan eräs juttu, joten esittelen sen teille vähän myöhemmin :)

Joko te olette vaihtaneet kodin sisustusta keväisempään? Onko muita kesät-talvet (ja kaikki vuodenajat siitä väliltäkin!) mustavalkoisia sisustajia? :) 

Rentoa viikonloppua! * Yhteistyössä Finnmari Autokeidas, Forssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)