4.3.2017

Kesä, tulisitko?

 
 Terkut sairastuvalta! Plaah. Hiukan alkaa olla mitta täynnä tätä sairastamista, muistelin että olen viimeksi joskus ennen joulua ollut terveenä. Niin ne vaan viikot vierii ja uusi tauti hyökkää niskaan ennenkuin on edellisestäkään selvinnyt. En ole jaksanut montaakaan ajatusta suoda blogin päivittämiselle, uusien kuvien ottaminenkin kun vaatisi että jollakulla olisi virtaa siivota joka puolella ajelehtivat nenäliinatollot roskikseen. Sen sijaan aloin haaveilla kesästä ja viimekesän kuvia katsellessa yritin muistella miltä tuntuu kun aurinko porottaa olkapäitä eikä tarvitse palella kahdet villasukat jalassa. 


 Viime kesänä valmistui etuterassi ja muistan kuinka kuumilta nuo tummat laatat tuntuvat iltaisin kun niille on koko päivän porottanut aurinko. Illalla viimeiset auringonsäteet paistavat juuri tähän ja usein kesäiltaisin otinkin kirjan kainaloon ja istahdin lukemaan tuohon nojatuoliin kunnes aurinko lopulta laski.


 Lapsille valmistui leikkimökki niinikään viime kesänä ja siellä ehdittiin monet koti- ja kauppaleikit leikiä ennen talven tuloa. Tänä kesänä mökkiä vielä hiukan viimeistellään, enkä malttaisi odottaa että saan istuttaa sen amppeleihin ihanat kesäkukat :) Mökissä on kiva pitää kuumina kesäpäivinä leikkien lomassa huilitaukoja kylmää mehua juoden.


 Saattaa olla että tässä ties kuinka monetta viikkoa keuhkojani pellolle yskiessä aika on kullannut muistot myös syksystä, sillä muistelen senkin olleen ihanan lämmin. Tehtiin eka eväsretki Torron suolle alkusyksystä ja lämpötila huiteli hellelukemissa. Muksut meinasivat sulaa takit päällä!


 Saatiin etupihaa paljon tehtyä eteenpäin ja sormet syyhyäisivät jo uusiin haasteisiin joita tässä pihassa riittää! Etenkin lapset odottavat jo kovasti mökkireissuja ja paljussa pulikoimista ja on niitä itselläkin ikävä. Mökillä kaikki on niin erilaista, aika kulkee hitaammin ja siellä muistuu mieleen omat lapsuuskesät mamman ja papan kanssa.


Voi kesä, tule jo. Täällä ollaan niin valmiita.


2 kommenttia:

 1. Kyllä se sieltä onneksi tulee, pitkää pinnaa vaan vaaditaan näissä Suomen oloissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei auta kuin rämpiä eteenpäin kevättä kohti! Tuollainen aurinkobreikki voisi tehdä terää, tosin näin perheellisenä ehkä vähän lyhyemmän kaavan mukaan kuin mitä sä vedit :)
   Aurinkoista viikkoa Anu <3

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)