6.3.2017

Lastenhuoneen muutoksia


 Siitä on jo aikaa, kun viimeksi kuvailin lastenhuoneessa. Johtuu ehkä siitä, että lastenhuoneet harvoin ovat niin siistissä kunnossa että  niistä viitsii ottaa kuvia, kuten varmasti jokainen vanhempi tietää! :) Viikonloppuna kun lapset olivat mummolassa, tein Sisun huoneessa pikasiivouksen ja otin muutaman kuvan. Huone on kokenut vähän muutoksia sitten edellisen postauksen. Täältä muunmuassa siirtyi vuodesohva Mandin huoneeseen kun Sisu sai joululahjaksi tuon ihanan tiipiin. Tiipii on yleensä täynnä koristetyynyjä ja niin siellä onkin kiva köllötellä tyynyvuoren keskellä! Pehmokäärme on uusin hankinta ja se löytyi H&M:ltä.

 Yövalolle ja muutamille speciaalimmille leluille hankittiin Kärkkäiseltä mustavalkoinen siro metallihyllykkö, Metaltexin Libro. Tuo edullinen hyllykkö on tosi näppärä ja kivannäköinen. Se sopisi vaikka keittiöönkin! Hyllykköä myydään monessakin paikassa, mm. rautakaupoissa, Puuilossa ja siellä Kärkkäisellä, mistä meille hyllyn tilasin. 

Meiltä löytyi jo ennestään Design House Stockholmin Wave- naulakoita ja niistä yksi laitettiin tänne Sisun huoneeseen. Siihen saa ripustettua aamutakin ja repun. 

 Verhot tein Ikean raidallisesta SOFIA kankaasta ja niin ikään Ikeasta hankittiin molemmille lapsille suloiset DRÖMSYN pilviseinälamput


 Seuraavaksi voisikin ottaa siivouksen alle Mandin huoneen ja ottaa pari kuvaa sieltä! :)
Keväistä viikkoa sinne teille ❤
2 kommenttia:

  1. Hei kivalta näyttää Sisun huone! Tuo tiipii varsinkin. 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tiipii on kyllä ihana. Juuri riisuin sieltä kausivalot, jotka toivat sinne kyllä kivaa tunnelmaa mutta jotka saivat nyt aikaan liian jouluvibat :D Hauska siellä on itsekin köllötellä pieni poika kainalossa <3

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)