12.3.2017

The Incredible face gel
Aurinkoista viikonloppua!

Nyt olisi luvassa kosmetiikkapostausta pitkästä aikaa. Harvoin enää oikein tosissaan mikään markkinoille tuleva kosmetiikka pystyy minua yllättämään ja tehollaan hämmästyttämään, niin paljon on tuotteita tullut kosmetologivuosien aikana läpikäytyä. Mutta nyt on aihetta vauhkoontumiselle! Kerrottakoon heti kättelyssä, että olen tämän tuotteen saanut Maybeautylta blogiyhteistyön merkeissä, mutta mikään ei minua edellytä tätä tuotetta (eikä mitään muitakaan) kehumaan, en saa tästä postauksesta mitään enkä myöskään hyödy teidän mahdollisista tilauksistanne. Tämä ihan siltä varalta että joku olettaisi tämän hurmioiutumiseni olleen ostettavissa :) No niin, siispä asiaan. 

Muistatte ehkä kun viime keväänä testasin Maybeautyn kirkastavaa naamiota? Naamio tuntui tehokkaalta ja olenkin sen ottanut ihonhoitorutiineihini parin muun naamion rinnalle. Tuolloin kerroinkin että kaikki ihoa heleyttävät ja kuorivat erikoistuotteet ovat minun heikkouteni, mikään muu ihonhoitomenetelmä ei tee niin suurta parannusta ihon ulkonäköön ja tuntuun kuin kuorinta! Iho tuntuu kuorinnan jälkeen sileältä ja pehmeältä, sen väri on tasaisempi ja kuulaampi ja ihonhoitotuotteet imeytyvät sen jälkeen ihoon maksimaalisesti. Olen tähän saakka ollut rakeellisten kuorintojen ehdoton kannattaja, useat rakeettomat kuorinnat olen todennut omalle iholleni täysin turhanpäiväisiksi. Olen siinä mielessä onnekas, että minun ei esimerkiksi couperosan takia tarvitse vältellä mekaanisia kuorintoja. Mutta varsinkin näin talvella ihon kuivuessa herkemmin, rakeellinen kuorinta tuntuu kerran viikossa käytettynä kuivattavan liikaa. 

Kun minulle ehdotettiin testiin Maybeautyn uutta The Incredible Face Gel:iä, en ollut varma onko kyseessä puhdistusgeeli vai kuorinta. Tuotteen lupaukset ihon kirkastamisesta ja kuolleiden ihosolujen poistamisesta saivat mielenkiinnon heräämään, enkä tottapuhuen koskaan kieltäydy uusien innovatiivisten kosmetiikkatuotteiden testaamisesta ;)

Kun paketti yksittäispakattuja pieniä rasioita saapui, aloin tutkia sisältöä tarkemmin. Tuotteen inci ei luvannut kuorintaa (olisin odottanut jotain happoa tai entsymaattista kuorivaa vaikutusta omaavaa ainesosaa) eikä se sisältänyt myöskään rakeita. No plaah, ajattelin, tämä on siis ihan tavallinen kasvojen puhdistusgeeli. Joka kuitenkin levitetään meikistä puhdistetulle ja kuivatulle iholle.
 
Illalla pestyäni kasvoilta pois meikit ja kuivattuani ihoni, päätin kokeilla tuotetta. Vaalean roosan sävyinen geeli on läpikuultavaa ja hennosti ruusun tuoksuista. Yksi rasia on tilavuudeltaan 10ml ja käytin siitä yhdellä kertaa noin kolmanneksen. Levitin geelin kasvoille ja ohjeen mukaan pyörittelin sitä kauttaaltaan sormenpäillä. Hetken kuluttua paksuhko geeli muuttui iholla ohuen maitomaiseksi ja vielä lisää pyöriteltyäni se alkoi murustumaan sormien alla, kunnes geeli itsessään oli hävinnyt ja kasvoilla näkyi kauttaaltaan vain vaalean harmahtavia murusia. Ajattelin kyseessä olevan reaktio, jossa iholle laitettavan tuotteen kalvonmuodostajat rullautuvat, sama ilmiö tulee joskus kosteusvoiteen kanssa- se lähtee rullaantumaan ja murustumaan iholla. Ei siis mitään uutta.

Tässä kohtaa kasvot huuhdellaan lämpimällä vedellä. Huuhdellessa iho tuntui todella narskuvan ja natisevan puhtaalta ja hetken jo pelästyin onko kyseessä sittenkin jokin todella stydi rasvaisen ihon puhdistusgeeli. Kuivasin kasvot ja olin jo valmistautunut ritisevän kuivaan ihoon, mutta iho tuntuikin pehmeältä eikä lainkaan kuivalta. Siis samalla tavalla sileältä kuin rakeellisen kuorinnan jäljiltä, mutta ilman natisevan kuivaa ihoa.
 
Yritin kuvata teille tuotteen käyttöä kasvojeni iholla, mutta huomasin saamani vähemmän tärähtäneitä ja selkeämpiä kuvia kuvatessani tuotteen käden iholla. Toimintaperiaate tulee hyvin esille näinkin. Lopputoksen näkee kädenkin iholla, kuorittu kohta näkyy viimeisessä kuvassa tasaisena ja tasavärisenä. Olin hämmentynyt. Luin uudelleen aineosalistaa. Jokin aineosa oli selvästi kuorinut ihoni täydellisen sileäksi. Vertaisin tämän tuotteen aikaansaamaa lopputulosta ja mekanismia Japanilaisen V10 plus water base peeling- vesikuorintaan. Siinä tuotteen aineosat reagoivat ihon proteiinien kanssa aikaansaaden samanlaisen murustumisen ja kuorivan vaikutuksen. Aineosalista näillä kahdella tuotteella ei kuitenkaan ole yhdenmukainen. Olen edelleen ihmeissäni näin hellävaraiselta tuntuvan tuotteen uskomattomasta kuorintatehosta, ilman että iho missään kohtaa tuntuu tai näyttää ärtyneeltä, kuivalta tai kiristävältä. Kokeilin tuotetta uudelleen seuraavana päivänä, mutta silloin murustumisreaktio oli minimaalinen. Ihollani ei selvästikään ollut kuorittavaa. Murustumista ei myöskään synny kun tuotetta pyörittelee kumihansikoidun käden päällä- uskokaa pois, yritin tosissani selvittää ja selittää tämän tuotteen salaisuuden :D Ja vaikka ne muruset olisivatkin vain rullautuvaa kuorintageeliä, se ei selitä tuotteen ihoa kirkastavaa ja silottavaa vaikutusta tavalla, jonka vain tehokas kuorinta tekee. Korealaiset naiset ovat maailmankuuluja tasaisesta, kuulaasta ja sileästä ihostaan ja  he ovatkin vieneet ihon hoitamisen aivan uusiin ulottuvuuksiin. En yllättynyt tämän innovatiivisen tuotteen kotimaasta :)

Yhdestä yksittäispakatusta geelipaketista tekee ainakin pari kuorintaa kasvoille, tai yhden kuorinnan kasvojen, kaulan ja decolteen alueelle. Sain samalla teille jakoon alekoodin Maybeautyn verkkokauppaan, koodilla casagel saatte -30% alennuksen tilauksestanne. Tämä ihoa kirkastava supergeeli jäi minulla pysyvästi käyttöön osana viikottaista ihonhoitorituaalia!
2 kommenttia:

  1. Skeptisenä ihmisenä ajattelin myös, että geeli vaan rullautuu kuivuessaan iholla, mutta nyt munkin mielenkiinto heräsi! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin mäkin ajattelin ja mua ärsyttää kun en osaa selittää mikä tässä sen kuorinnan tekee :D Se murustuminen ei voi olla rullautuvaa tuotetta, koska jos iho on juuri edellisenä päivänä kuorittu, tuote ei murustu. En ymmärrä, mutta tyytyväisenä käytän :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)