4.5.2017

Keittiö muutoksessa Sairaslomalaisen turhautuneet terveiset täältä!

Satutin selkäni ennen vappua enkä ole vieläkään päässyt töihin. Meillä ei töissä ole mahdollisuutta kevennettyyn työhön, eikä tällä selällä vielä kanneta painavia huonekalupaketteja. Ottaa kyllä pahasti päähän. Ensinnäkin vahvojen kipulääkkeiden syöminen josta kroppa menee ihan sekaisin ja sen faktan myöntäminen etten olekaan supernainen (ja sen tajuaminen yrittäessään turhaan päästä omin voimin vessanpytyltä ylös...). Hajonnut kroppa kertoo että lihaskuntoni on tämän työn kuormittavuuteen nähden liian huono. Suunnitelmissa onkin selän akuutin kipuvaiheen parannuttua ottaa työn alle keskivartalon syvien lihasten kuntouttaminen! Kyllä täältä vielä noustaan :)

Muistatteko kun jokin aika sitten pohdin mitä tehdä toimivalle, mutta väreiltään tunkkaiselle keittiölle minibudjetilla? Täältä voit kurkata miltä meidän keittiössä silloin näytti. Päädyimme maalaamaan valkoisiksi pähkinän väriset keittiökalusterungot, mutta totuuden nimissä homma on edelleen kesken. Ero on kuitenkin nyt jo silminnähtävä ja valon määrä keittiön valkaistua on huikea! Uusimme samalla tuon kuvissa näkyvän keittiömme ongelmanurkkauksen hyllyn. Aiemmin siinä oli valkoinen Ikean Lack-hylly ja suuri musta liitutaulumaalilla maalattu taulu.

 Hylly vaihdettiin kahteen valkoiseen  Ikean Botkyrka- hyllyyn ja nurkkaus muuttui paljon valoisammaksi. 

 Tässä vielä kulissien takainen kuva, jossa näkyy kesken keittiön uusimisprokkiksen hajonnut liesituulettimen raato :D Toiveissa olisi saada se kiinni mahdollisimman pian, mutta koska sen paikoilleen nostamiseen tarvitaan kahta, saa sekin homma odottaa kunnes olen saanut selkäni kuntoon. Olen kyllä nauttinut keittiö-olohuoneakselin esteetömästä näkyvyydestä ilman massiivista liesituuletinta. Miksi pitikin valita niin kookas vehje noin näkyvälle paikalle... seuraava liesituuletin tulee ehdottomasti olemaan jokin sirompi putkimainen huuva.Palataan keittiön parempien muutoskuvien pariin myöhemmin työvaiheineen :) 
Aurinkoista loppuviikkoa!


9 kommenttia:

 1. Kaunista ja siistiä! Selkävaivat mullekin hyvin tuttuja...paranemista!Kiva blogi sulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Selkävaivat ovat kyllä inhottavia ja vaikeasti hoidettavia.
   Kivaa kevättä Kristiina :)

   Poista
 2. Raikas muutos kyllä! Tsemppiä selän kuntoutukseen. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pikkuhiljaa tämä tästä vaalenee :)
   Ja kiitos tsempistä, kuntoutuksesta tulee varmasti pitkä ja kivinen tie mutta toivottavasti jossain vaiheessa selkä olisi kivuttomampi.

   Poista
 3. Hyvältä näyttää! Meillä sama värimaailma keittiössä ja olen ihan samaa pohtinut että haluun pähkinän värin pois.. Laitappa vinkkiä millä maalilla ja miten saitte tasaisen lopputuloksen niin jos sitä itsekkin innostuisi uudistamaan😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Postausta muutoksesta tulossa pian, maalaus onnistui yli odotusten :) Suosittelen ehdottomasti tarttumaan telaan!

   Poista
 4. Ihanan valoisaa nyt! Ei sitä paljon tarvitse kun saa uutta ilmettä ja raikastusta. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Valkoinen maali tekee kyllä ihmeitä :)
   Kivaa alkavaa viikkoa sinne!

   Poista
 5. Hyvännäköistä, Onko teillä ovet täyspuuta? Itsekin pohdin meillä maalausta oville mutta eivät ole puuta.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)