7.5.2017

Pastelliset tennarit, varma kevään merkki!

Moikka!

Vaikka keväiset ilmat ovat paikoin antaneet odotuttaa itseään, olen jo optimistina kaivanut esille ihanat vaaleat tennarit, vajaamittaiset farkut ja pastelliväriset kevyet puserot. Tämän tyylin pohjalta lähdin keräämään kollaasin muotoon Spartoo.fi sivuilta kevätinspiraatiota kaupallisen yhteistyön merkeissä. Olen itse tennarityttö henkeen ja vereen ja onneksi nykyään löytää tennareistakin salonkikelpoisia yksilöitä. Näillä kengillä ei välttämättä lähdetä lenkkipolulle, mutta kaupungilla kiertelyyn ne ovat mitä parhaimmat. Klassisten mustien ja valkoisten lisäksi beiget, pinkit, glitterpintaiset ja metallihohtoiset tennarit valtaavat kesäkadut.  Iltamenoissa suosin yhä korkkareita, yleensä valitsen optisesti sääriä pidentävän vaikutelman antavia nuden värisiä korkokenkiä, lyhyt kun olen :)
Kokosin keväisen asukokonaisuuden, joka taipuu niin kaupungilla arkiasioiden juoksemiseen ja kengät vaihtamalla tennareista korkkareihin, asulla kelpaa lähteä vaikka terassikierrokselle kesäiltana. Revityt Dieselin farkut tuovat rentoa ilmettä asuun, klassinen Ralph Laurenin laukku on saanut ylleen keväisen pastellisävyn. Kesällä iltamenoissakin laukku saa olla iso, sinne saa hyvin sujautettua illan viileyttä varten neuletakin ja vaihtokengät. Yläosissa olen tällä hetkellä ihastunut kaikkiin murrettuihin pastellisävyihin, beige ja puuteripinkki toimivat kevyesti päivettyneellä kesäiholla satavarmasti.

Löysin Spartoon sivuilta vaikka kuinka monet ihanat tennarit, karkkimaisia hattarapinkkejä ja tyylikkäitä puuterisen beigejä.


Hankin viime kesänä Niken tennarit beigenä nahkaisena versiona, mutta kokoelmaan mahtuisi vielä helposti jotkin noista kauniista pinkin sävyisistä. Tai ehkä sittenkin tuollaiset kevyet verkkomaisesta materiaalista tehdyt beiget Niket? Voi valinnan vaikeutta! Mikä näistä olisi sun suosikki?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)