26.6.2017

Myrskyn jälkeen


 Heipähei ihanaiset ❤

Haluan vielä kiittää teitä niin ihanista ja sydäntä lämmittävistä viesteistänne, joita lähetitte niin tänne blogiin kuin Facebookin kautta. Pari viikkoa sitten vietimme mökillä Iidan hautajaiset, lapset saivat laskea kukat haudalle ja nyt on paikka jossa käydä Iidaa muistelemassa. En ole kommentteihinne pystynyt vastaamaan, mutta olen lukenut niistä jokaisen, moneen kertaan, suurta kiitollisuutta tuntien.
Blogiin palaaminen on tuntunut äärettömän vaikealta, monestakin syystä, en oikein keksi sanottavaa. Tänään kunnon sademyräkän jälkeen auringon jälleen alkaessa paistaa sateesta kimaltaville lehdille, päätin vihdoin kokeilumielessä kaivaa kameran esiin. Jostakin on liikkeelle lähdettävä, olkoon se sitten vaikka vain  juhannuksen lupiinipuska, amppelimansikat ja terassilla tuoksuva laventeli!


Tajusin tuossa muuten äsken suihkussa käydessäni, etten ole tainnut koskaan ottaa ainuttakaan kuvaa meidän kylppäristä? Nyt olisi ehkä jo aika, olemme nimittäin vihdoin ja viimein saaneet asennettua sinne ammeen ja hankin yhden pitkäaikaisen haaveenkin kylppärin seinälle :) Keittiöpostauskin odottaa loppuun saattamista (ja itseasiassa koko projekti vielä viimeistä silaustaan...)

Onneksi parin viikon kesäloma siintää jo muutaman viikon päässä, se tulee kyllä todella tarpeeseen. Talvi ja kevät ovat olleet kaikin puolin aika raskaita, töiden ja opiskelujen yhdistäminen pikkulapsivaiheessa ei ehkä ole se helpoin tie saada selville miksi isona haluaa tulla, mutta antoisaa se kyllä on ollut. Nyt kaipaisin vielä niitä hiljaisia, pysähtyneitä hetkiä, jotta saisin harhailevat ajatukseni kasaan. Kaikella lienee tarkoituksensa ;)

Ihanaa illan jatkoa sinne jokaiselle!1 kommentti:

  1. Ihana kuulla, että aurinko alkaa taas paistaa ja olet palannut blogin pariin. Ihanaa loman odotusta!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)