24.7.2017

Kesäihon janonsammuttajat


Haluaisin jakaa teille näin kesälomani kunniaksi ihonhoitovinkin! Auringon hellimä kesäiho suorastaan janoaa kosteutusta. Okei, kesä on tähän mennessä ollut kyllä melko laimea... mutta teille jotka tykkäätte viettää aikaa ulkona keräten ne vähäisimmätkin auringonsäteet talven varalle, viihdytte veden äärellä, uiden tai vaikkapa purjehtien, ihon kosteutus on kauniin kesäihon salaisuus. Kesällä kosteuttavat tuotteet saavat olla kevyitä, hyvin imeytyviä ja raikkaan tuoksuisia. 

Tämä on oma suosikkikomboni tällä hetkellä. L´orealin Hydra Genius hoitoseerumi viilentää, raikastaa ja tehokosteuttaa ihon. Lidlin kulttivoide toimii 24h voiteena myös meikin alla. Loistava kaksikko kesäiholle! Aamuisin levitän kasvoille tuon seerumin ja aurinkosuojavoiteen, iltaisin seerumin ja kosteusvoiteen. Iho pysyy kosteutettuna kesän kuivattavasta ulkoilmaelämästä huolimatta :) Eikä lomakassakaan kevene liikaa, seerumin saa alle kympillä ja voidekin kustantaa Lidlissä vain muutaman euron. Molemmissa ihanan raikas tuoksu ❤

 Onko nämä teille entuudestaan tuttuja tuotteita? 

Ps. Ihonhoidosta puheenollen, työn alla on postaus kiiltelevän kesäihon taltuttajista ja luvassa myös pieni arvonta! Stay tuned :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)