24.8.2017

Heleän ihon hoitorutiini


 Sain jo kesällä kokeiltavakseni yksittäispakattuja May Beautyn kirkastavia ja puhdistavia The Incredible Pore Mask- savinaamioita. Vasta nyt kesän lopulla sain aikaiseksi ottaa aikaa itselleni ja testata tämän naamion. Olen aina mieltänyt savinaamiot rasvaisemman ihon hoitotuotteiksi, enkä ole oikein löytänyt sijaa näille omasta ihonhoitorutiinistani. Kesällä ihonhoito on ainakin minulla se vähän toissijainen juttu, muistan kyllä puhdistuksen ja kosteutuksen ja aurinkosuojatuotteet, mutta kuorinnat ja naamiot tuppaavat kesäisin unohtumaan kaapin perälle.

Aloitin tekemällä iholleni kuorinnan, jotta saisin ihon pinnalta pois kuolleen solukon ja ihon vastaanottavaisemmaksi naamion tehoaineille. Kuorinta-aineesta voit lukea oman postauksen täältä.
Huuhdeltuani kuorinta-aineen iholta ja taputeltuani kasvot pyyhkeellä kuiviksi, oli naamion vuoro. Tämäkin tuote on May Beautyn konseptin  mukaisesti pakattu näppärään yksittäispakkaukseen, josta riittää hyvin yhteen hoitokertaan. Naamio on savinaamioiden tapaan paksua ja voidemaista, ja sen levitys onnistuu parhaiten sormin. Tuoksu on kivan raikas ja naamio tuntuu iholla ihanan viileältä. Levityksessä kannattaa olla ripeä, sillä naamion kuivuminen alkaa pian. Herkimpiä ihoalueita, kuten silmänympärysihoa ja suunympärystää, kannattaa välttää.


 Naamio saa rauhassa kuivahtaa iholle. Tässä kohtaa ei paljon naureskella, puhuta tai muutenkaan ilveillä, kasvot alkavat olla melko kireällä :)

 
Kun naamio on kuivahtanut päältä kosketuskuivaksi, tykkään itse tehdä sillä vielä kitkakuorinnan. Tämä ei ole välttämätöntä ja varsinkin jos ihosi on herkkä, suosittelen että annat naamion kuivua perinteiseen tapaan vielä hetken kuivemmaksi ja sitten huuhtelet sen pois vedellä. 

Savinaamiolla tehdyn kitkakuorinnan etu on sen ihoa silottavan ja kirkastavan vaikutuksen lisäksi naamion poispesun helpottuvuus. Kuka tahansa savinaamioita harrastanut tietää että se kaikkein kurjin osuus on naamion poispesu. Poispestävää tuntuu vaan riittävän ja riittävän ja savisia roiskeita on pesualtaan ympäristö täynnä.

 Kitkakuorinnassa kuivahtanutta naamiota aletaan rullata pois iholta, se murustuu ja rullautuu kuin pyyhekumin murut. Näin rullailen suurimman osan naamiosta talouspaperin päälle ja huuhtelen ihon vasta kun naamiota on jäljellä enää rippeitä siellä täällä. 

 Tuloksena tasainen, sileä, heleä ja puhdas iho! Täytyisi taas muistaa ottaa tämä setti ihan jokaviikkoiseen käyttöön, niin suuri vaikutus sillä on ihon kuntoon ja myös meikin pysyvyyteen.

Olen tutustunut May Beautyn tuotteisiin näiden yhteistöiden kautta ja olen kyllä syvästi kiitollinen että he aikoinaan ottivat minuun yhteyttä. En itse olisi varmaan koskaan muuten näihin tuotteisiin tutustunut. Olen liian skeptinen mainospuheille ja korulauseille, jotta viitsisin sokkona tilata ihonhoitotuotteita netistä. Mutta näiden kohdalla itse testattuani, voin kyllä antaa suositukseni ihan täydestä sydämestäni teillekin, kannattaa kokeilla! Käyttämällä koodia casapore saatte tekin halutessanne tilata tuotteita 30% edullisemmin.

 Aiemmat postaukset May Beautyn tuotteista löytyy täältä, Incredible Face Mask ja Incredible Face Gel.

Torstaiterkuin,


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)