31.8.2017

Meidän kylpyhuone ja saunaHeido ihanaiset!

Jokin aika sitten esittelin täällä blogin puolella meidän faceliftin kokeneen kodinhoitohuoneen. Postauksen lopussa vilahti vähän kylpyhuonettakin, jota en sitäkään ole kuvannut koko blogin historiassa. Ehkä olisi aika? Saimme kylppäriosastoa kesällä aimo harppauksen eteenpäin, kun löysimme sinne vihdoin sopivan kylpyammeen. Sieltä puuttuu oikeastaan enää seinään integroidut saippuahyllyt, olemme niin valikoivia niiden suhteen että pullot tulevat varmasti nököttämään lasiseinän tasolla vielä vuosia ;)

Kylpyhuoneeseen meillä valittiin aikoinaan sama Pukkilan suuri, kiiltävän valkoinen laatta kuin vessoihin ja kodariinkin. Lattiassa on klassinen antrasiitti 10x10 laatta ja lattiakaivona suihkuseinällä pitkänomainen Unidrain.

Olen jo pitkään ihastellut Anni Pitkäjärven suunnittelemaa Hakolan Lempi- hyllyä ja tänne kylppäriin sen sitten viimein raaskin hankkia. Musta hylly sopii tuohon valkoiselle seinälle kuin nenä päähän ja se ilahduttaa siinä joka kerta pesulla käydessä. Roikkuva viherkasvi ja huonetuoksu tuovat kivasti ilmettä niukasti sisustettuun tilaan.

Sauna tehtiin itse, lauteet ovat lämpökäsiteltyä haapaa ja kiuas Helon Rocher. Kiukaan taakse tehtiin kiviseinä samasta liuskekivestä kuin keittiöön välitilakin.


 Kylpyhuoneesta meillä on käynti kodinhoitohuoneeseen. Heti ylläolevasta kuvasta katsottuna oikealla on käynti takapihan terassille, jonne olemme suunnitelleet joskus tulevaisuudessa ulkoallasta ja pihasaunaa.


Tuplasuihkut ovat varsinkin koko perheen kylpiessä yhtäaikaa kultaakin kalliimmat, jonotusaika suihkuun on puolet lyhyempi. Sisustuksena täällä toimii Lempi- hyllyn lisäksi mustavalkoinen Evertsberg- matto JYSKistä ja sekalainen riemunkirjava joukko kylpyankkoja ja muita vesileluja :) Finnmarin raikkaantuoksuiseen Jade Lotus huonetuoksuun ihastuin ensinuuhkaisulla, eikä pullon minimalistisesta ulkonäöstäkään suoranaisesti ole haittaa.
Kiva kun kävitte kylässä! Nyt on tämäkin talonnurkka nähty :)

P.s. MayBeauty- kokeilupaketin arvonta on päättynyt, kiitos osallistumisesta! Arpaonni suosi Annikaa ja voittajalle on laitettu sähköpostia.
7 kommenttia:

 1. Ihana kylpyhuone ja sauna teillä! :)
  Oli mukava uutinen, että olen voittanut arvonnassasi, laitoin yhteystiedot sähköpostilla
  Terveisin Annika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Paketti lähtee sinulle tämän päivän postissa :)

   Poista
 2. No niin nyt on amme :). Ja sama kiuas löytyy meiltäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt, vihdoin ja viimein! Kiuas on ollut hyvä ja sen ulkonäöstäkin tykätään edelleen :)

   Poista
 3. Ihan kylppäri ja sauna teillä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu <3
   Nyt se alkaa viimein näyttää valmiilta :)

   Poista
 4. Kivat nuo tuplasuihkut! Itsekin haluisin eroon meidän pienestä suihkukaapista ja tilalle esimerkiksi lasisen suihkuseinän. Ulkoallas ja pihasauna olisivat kyllä sellaisen mistä itsekin haaveilen.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)