28.1.2018

Suloiset minikaktukset


 Moikkamoi ja mitä juhlavinta vaalipäivää!

Me hoidettiin äänestys jo ennakkoäänipäivänä, joten koko vapaan viikonlopun sai pyhittää aikatauluttomuudelle. Eilinen vietettiin kaupoissa kiertelemällä, ilman mitään sen ihmeempää suunnitelmaa. Me tytöt kierreltiin Ikeassa ja miesväki Motonetissa. Win- win, etten sanoisi :)
Ikeassa käytiin istumassa jokaikinen sohva moneen kertaan, sillä haluaisin tämän vuoden aikana saada vaihdetuksi meidän sohvan. Mutta eipä sellaista sohvaa eteen tullut tälläkään kertaa, jonka olisin hyväksynyt. Etenkin Söderhamn sohvaa halusin tarkkaan testata, onhan se varmaan tämän hetken suosituin sohva jos yhtään on Instan kotikuvia uskominen. Mutta luonnossa sohva oli juuri niin rötvähtäneen ja lurpahtaneen näköinen kuin pelkäsinkin. Lisäksi siinä oli jotenkin huono istua. Kivoimman tuntuinen oli lopulta Vimle moduulisohva, mutta kankaiden värisävyt eivät siinä oikein natsanneet. Tällä hetkellä ei myöskään budjetti veny ostamaan sekä uutta sohvaa, että siihen mieleisiä päällisiä Bemzistä. Haluaisin vaalean kulmasohvan avopäädyllä, joka olisi ryhdikäs, mukava ja konepestävillä päällisillä. Vimlen beige kangas vaan oli melko epämääräisen sävyinen. En yhtään osaa arvioida miten se käyttäytyisi meidän täysvalkoisten kalusteiden ja Tanger maton rinnalla. Juurikin tuon päällisten konepestävyyden (ja edullisuuden) takia olisin niin mielelläni löytänyt meille uuden sohvan juuri Ikean valikoimista!

Ikeasta ei kuitenkaan koskaan pysty poistumaan tyhjin käsin, vähintään kynttilöitä ja kukkia sieltä kannan kotiin joka kerta. Tällä kertaa ostettiin Mandin huoneeseen suloiset minikaktukset, joiden ruukut olivat sattumalta tismalleen samaa sävyä kuin seinämaalikin.


Nyt täytyy muuten vinkata kaikille perheen ksylitolipastillivastaaville Purkkakaupasta, ja tämä täysin ei-sponsoroidusti. Meillä ksylitolipastilleja syödään joka päivä, ja olenkin ottanut tavaksi tilata niitä suoraan Fazerin Purkkakaupasta. Kilohintojen vertailu näissä oikeasti kannattaa. Meillä on aiemmin ollut ainakin Persikka- vadelmaa ja Päärynää ja tällä kertaa otimme Metsämansikkaa. Pastillit kaadan näppärään pastilliautomaattiin, josta on kiva veivata pastillit suoraan kädelle. Purkkakaupasta tilaukset tulevat aina nopeasti suoraan kotiovelle, ja aina siellä on ollut jotain superkivaa kaupanpäällistä. Tähän saakka olen aina ehtinyt ratsaamaan paketin ekana ja kätkemään herkut omia kahvihetkiäni varten (vuoden natsimutsi palkinto tänne kiitos) mutta tällä kertaa lapset ehti ensin! Suurin osa herkuista meni siis parempiin suihin, mutta nämä Omarin uudet Mokkapalanamit taisivat sopia enemmän aikuiseen makuun. Ja hyvin sopivatkin, kruunasivat tämänkin kahvihetken loistavasti :)
2 kommenttia:

 1. Kivat kaktukset löysittekin, sopii hyvin Mandin huoneeseen! Meillä kanssa etsinnässä vuodesohva vierashuoneeseen mutta ei tunnu budjettiin sopivaa löytyvän. Pitää vaan jatkaa lottomista ja torin selaamista😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikeasta on todella vaikea poistua tyhjin käsin, aina jotain ihanaa löytyy!
   Tsemppiä teillekin sohvan metsästykseen, ei ole mikään helppo juttu sovittaa yhteen vaativa maku ja järkevä budjetti :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)