1.2.2018

Sleeping Pack, Korealaista kosmetiikkaa parhaimmillaan

Oletteko koskaan törmänneet kosmetiikkatuotteeseen jonka kyljessä lukee Sleeping Pack? Nuo varsinkin Aasian maissa todella yleiset tuotteet eivät ole ainakaan toistaiseksi lyöneet läpi länsimaissa. Korealaista kosmetiikkaa tutkiessa niihin ei kuitenkaan voi olla törmäämättä. Itselle tuli ensin mieleen lähinnä sellainen koko kasvoille viritettävä kankainen unimaski. Vähän niinkuin makuupussi kasvoille. Heh, todella epäkäytännöllisen ja epämukavan kuuloista. 
Tarkemmin asiaan tutkittuani, sain selville Sleeping Packien olevan käytännössä yöllä käytettäviä naamioita, jotka lupaavat tehdä taikojaan sillä välin kun minä nukun. Eli juuri niinä hetkinä, joilloin iho on muutenkin kaikkein vastaanottavaisimmillaan tehoaineille ja ihon uusiutuminen on huipussaan. Jes! Nämä naamiot ovat koostumukseltaan kevyitä, mutta superkosteuttavia ja täynnä tehoaineita. Kuin seerumin, voiteen ja naamion välimuotoja. Ei siis pelkoa tyynyliinojen lähmääntymisestä :) Olen tietämättäni ollut jo vuosia tämän trendin aallonharjalla, sillä olen tietyntyyppisten kosteuttavien voidenaamioiden kanssa tehnyt aina niin, että levitän ne iholle illalla yövoiteen korvikkeena ja pesen vasta aamulla pois. 


Nyt halusin kuitenkin testata yhden varsin mielenkiintoisen Korealaismerkin kosteuttavaa Sleeping Pack naamiota. Olen kosteuttavien tuotteiden suurkuluttaja ja minuun vetoaa myös kaikki hassunhauskat ja innovatiiviset pakkaukset. Jos ja kun sisältö vielä on täyttä tavaraa silikonihöttöjen sijaan, olen myyty. Tämä Etude House Bubble Tea Sleeping Pack maski on pakattu muistuttamaan hedelmäisen makeaa, mansikkaisen kuplivaa take-away juomaa. Kovamuovisen purkin pohjalla on hauskan näköisiä helmiä ja itse naamio on läpikuultavan roosan sävyistä geeliä. Ulkonäön perusteella voisi sisällön kuvitella olevan ällömakean tuoksuista, mutta tuoksu on itseasiassa todella mieto. Tähän olin itse jopa vähän pettynyt, sillä rakastan ihanan tuoksuisia tuotteita. Tuoksuttomuuden vuoksi tämä maski on kuitenkin turvallinen valinta myös tuoksuherkille käyttäjille. Älä myöskään anna lapsellisen paketin hämätä, tämä tuote toimii aikuisen naisen iholla loistavasti. Merkin ideana on tehdä ihonhoidosta hauskaa :)
 


Pesin illalla kasvot normaalisti ja noin tunti ennen nukkumaanmenoa levitin naamion iholle. Tuotteen ohjeissa neuvotaan noukkimaan mukana tulevalla lusikalla purkin pohjalta 1-2 kosteushelmeä ja pyörittelemään ne yhdessä geelinaamion kanssa kämmenellä sekaisin. Naamio on vesimäisen kevyttä, joten sen imeytymisessä menee hetki, mutta iho on levityksen jälkeen raikkaan kosteutettu. Nukkumaan mennessä mitään tahmeutta ei iholla enää ollut havaittavissa. Aamulla iho tuntui poikkeuksellisen pehmeältä ja siihen riitti vain kasvovedellä pyyhkäisy ennen hoitovoidetta. 

 
Kovin kuivaihoiselle en usko tämän naamion riittävän kosteuttamaan, silloin kannattaa suosia kermaisempia ja selkeästi voidemaisempia koostumuksia. Yksi tällainen on naamiosuosikkini Dermosililta, Kosteuttava puolukkanaamio. Tämä naamio on aika tujun marjaiselta tuoksuvaa, mutta niin ihanan kosteuttavaa. Puolukansiemenöljyn kerrotaan muunmuassa rauhoittavan ja vahvistavan herkästi punoittavaa couperosaihoa. Harmikseni huomasin tuotteen olevan poistomyynnissä, joten nyt jos koskaan se kannattaa hankkia testiin super edullisesti alle neljällä eurolla.  Etude Housen Sleeping Packin kanssa melko yks yhteen kosteustehoiltaan käyvä selektiivisen kosmetiikan puolelta löytyvä Sampar So Much To Dew yönaamio on pakattu hauskaan sivellintuubiin, jolla kevyt geelimäinen maski iholle levitetään. Hintaa tällä 50ml naamiolla on n. 40; 

Oman Etude House naamioni tilasin Iherbistä kymmenellä eurolla samalla kun tilasin vitamiineja, mutta näitä saa tilattua myös esimerkiksi ebaysta. Iherbin kanssa täytyy aina vähän säätää arvonlisäverojen ja tullimaksujen välttämiseksi, mutta pienen opettelun jälkeen sekin on helppoa ja itse koen sivuston jotenkin ebayta luotettavammaksi ja helppokäyttöisemmäksi. Yhden kerran olen Iherbin pakettini joutunut tullaamaan, mutta tulliselvitys ja arvonlisäverojen maksu onnistuu kyllä. Kosmetiikkaa tilatessa tilauksen arvo postikuluineen tulisi jäädä alle 22; niin arvonlisäveroa ei tule kannettavaksi, kun taas lisäravinteita ja vitamiineja tilatessa tilauksen arvo postikulut sisältäen alle 35; Jos haluat kokeilla Iherbia, voit käyttää ensitilaajan alekoodia RQK670 jolla saat tilauksestasi 5% alennuksen. 

Mikäli muuten etsit superkosteuttavaa silmänympärysvoidetta, voin suositella Etude House Moistfull Collagen Eye Creamia. Tämä on mun uusi suosikki taistelussa silmänympärysryppyjä vastaan! Hyväksyin kymmenen vuotta sitten ilmestyneet ensimmäiset harmaat hiukset lähinnä olankohautuksella, mutta nämä vuoden sisään kasvoille ilmestyneet pikkurypyt ovat jotain ihan toista! En olisi uskonut olevani niin naurettavan turhamainen että silmänympärysrypyt saavat mut ajoittain niin tyytymättömäksi omaan peilikuvaani. Olkoon kuinka pikkumaista tahansa, mutta silmänympärysvoide on nykyään visusti päivittäin käytössä ;)P.S Jos innostuit tästä söpöilykosmetiikasta, kannattaa käydä lukemassa myös Ostolakossa- blogin Virven kattava postaus aiheesta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)