20.2.2018

Uusi sohva on löytynytMuistatteko kun vuodenvaihteen aikaan pohdiskelin haluavani vaihtaa meidän tummanharmaan divaanisohvan vaaleampaan kulmasohvaan? Lopulta päätös vaihdosta kävikin toteen tosi nopealla aikataululla, kun eteen sattui sopiva yksilö. Sohva on Sotkasta, malliltaan Boston. Paljon googlailin etukäteen arvosteluja tästä sohvasta ja kuvia siitä oikeissa kodeissa. Lopullinen ratkaisu tuli tehtyä liikkeessä koeistumalla, tämä oli juuri sellainen sohva kuin oltiin etsitty. Muutamia kompromisseja sohvan eteen piti tehdä, kuten myydä sen tieltä pois ikkunoiden välissä, kellon alla ollut vitriinikaappi. Kaapin tilalle toin väliaikaisesti aiemmin sohvan toisella puolella olleen mustan pienen metallipöydän ja  viherkasvin. Juuri tähän seinälle kaavailen edellisen postauksen pyöreää peiliä.

Sohva on ihana! Se on tarpeeksi suuri koko perheen löhötä, mutta myös tarpeeksi jämäkkä jottei sohvaan uppoa liikaa. Ja väri on presiis nappiin. Ei siniseen taittava harmaa, vaan enemmänkin sellainen neutraali joka sopii muiden sisustuksen värien kanssa. Päätin aika hullun kunnianhimoisesti että tähän uuteen sohvaan ei euroakaan laiteta rahaa, vaan se maksetaan kokonaisuudessaan myymällä pois vanha sohva, vitriini ja kirppispöydän tuotolla. Nyt tasan kahden viikon kirppistelyn jälkeen koko uuden sohvan summa on kasassa :) Aika mahtavaa!

Seuraavaksi voisinkin paljastaa mitä muuta olen tuohon sohvan viereen ajatellut. Pirtsakkaa pakkasviikkoa, nautitaan valoisista päivistä!10 kommenttia:

 1. Onpa ihanan raikkaan näköistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vaalea sohva freesasi kyllä koko olohuoneen. Ja isompi sohva on niin ihana, ei tää kyllä ihan vielä teidän jättilöhösohvalle vedä vertoja :)

   Poista
 2. Todella kaunis ja tyylikäs sohva! Olohuoneessanne kelpaa nautiskella. :)

  VastaaPoista
 3. Minkälaisia kokemuksia sohvasta on parin kuukauden käytön jälkeen? :) Pysyykö istuintyynyt hyvin paikoillaan, entäpä selkätyynyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohva on kovassa käytössä lapsiperheessä ja kokemukset on loistavat! Sekä selkä-että istuintyynyt pysyvät paikallaan ja ryhdikkäinä, kangas on siisti. Voin lämpimästi suositella tätä sohvaa sen edullisesta hinnasta huolimatta :)

   Poista
 4. Minkälaisia kokemuksia sohvasta on parin vuoden käytön jälkeen? Itsekin harkitsen juuri sellaisen ostamista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Yllä oleva vastaus pätee edelleen, sohva on lapsiperheen ahkeran käytön jäljiltäkin moitteettomassa kunnossa! Päällisiä ei ole vielä kertaakaan tarvinnut pestä ja ne ovat ryhdikkäät ja kangas nypytöntä ja nuhjaantumatonta.

   Poista
 5. Mikä kangas ja väri teillä on tuossa sohvassa? Itselläkin kyseinen sohva harkinnassa 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli niistä kahdesta vakioväriharmaasta se vaaleampi! Ja kangas ihan se vakio, joka kuuluu tähän Bostonin tarjoussohvaan 😊 on toki saattanut tässä vuosien varrella jo muuttuakin.

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)