11.3.2018

Kevyt musta sivupöytä

Superia sunnuntaita honeys :)

Instassa seuraavat tietänevätkin, että täällä on ollut melko masentava viikonpuolikas. Keskiviikkona sattui töissä työtapaturma, jonka johdosta jouduin yli viikon sairaslomalle. Ensi keskiviikkona selviää onko edessä leikkaus, vai selvitäänkö kuntoutuksella ja kipulääkkeillä. Olen rämpinyt melkoisessa turhautuneisuuden suossa, eikä oikein mikään ole jaksanut kiinnostaa. Mutta nyt sain vihdoin aikaiseksi ottaa kameran esille ja nappaista teille pari kuvaa olohuoneen uudesta metallisesta sivupöydästä, josta olen oikeasti tosi innoissani! Tämä on juuri sellainen mitä olin etsinyt.


 Täydellinen taso kynttilöille, coffee table bookseille ja kaikelle ihanalle pikkusälälle. Mieheni kysyisi luultavasti että onko tällä hyllyllä joku funktio, ellei olisi kysynyt sitä jo niin monen huonekalun / sisustusesineen kohdalla että osaa jo olla kysymättä. Tämän tarkoitus on vain olla ihana.

Hylly on nimeltään VIRUM ja se on tilattu JYSK:n verkkokaupasta. Siinä on teräsrunko ja metalliset hyllylevyt. Keveydestään huolimatta se on tukeva eikä ketku mihinkään suuntaan. Tuotekuvassa hyllylevyt näyttävät vähän harmahtavilta, mutta ovat siis täysin mattamustat.

Meille on muuten muuttanut pupuvauva nimeltä Mauno. Hän on itse suloisuus ❤ Harmaanruskea luppakorvainen pupunen! Mauno on Ranskanluppakorvamix ja nyt kokolailla 2kk ikäinen. Instassa Mauno The Bunny sulattaa sydämiä :)


Rentoa viikonlopun jatkoa ja kivaa alkavaa viikkoa! Pitäkää mulle peukkuja etten joutuisi leikkauspöydälle ❤4 kommenttia:

 1. Kylläpäs onkin kaunis hyllykkö!
  Voi harmitus tuota tapaturmaa, mutta toivotaan, että selviät kipulääkityksellä.
  Mukavaa sunnuntaita kaikesta huolimatta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin, tosi kaunis! :)
   Toivotaan että selviän ilman leikkausta, huomenna se selvinnee...
   Kivaa loppuviikkoa Marita <3

   Poista
 2. Kiva tuo hyllykkö😊 Samaa ajattelin kesäksi terassille, toki katokseen mutta mahtaako pysyä hyvänä? Vaikka hinta ei olekaan paha niin harmittaa jos alkaa ruostumaan. Hih, meillä mies vähän samoilla linjoilla kuin teilläkin, ei jaksa enää kysellä/ihmetellä mun ideoita😅 Terkkuja vaan Santulle! Toivotaan ettet joudu leikkaukseen, aika pyllystä tuollaiset tapaturmat! Tsemppiä!!😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi kiva! :)
   Ruostumisesta en kyllä osaa sanoa. Ulkokäyttöönhän tätä ei ole tarkoitettu, joten saattaa lähteä kukkimaan kosteudesta. Toisaalta, jos nyt vaikka kaksikin kesää pysyisi nättinä niin olisi varmaan itsensä tavallaan jo maksanut takaisin :) Kannattaa kokeilla!
   Joo, ei noi miehet aina ihan tajua eikä pysy kärryillä, heh! Kerron terkut <3
   Toivotaan ettei tarvisi leikata, huomenna se sitten selvinnee miten käy.

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)