29.5.2018

GLAMLIN - kiireisen naisen oma kauneusassistentti * Yhteistyössä Glamlinin kanssa.

 Heippa!

Nyt olisi vihdoin luvassa se viikonlopulle kaavailemani kosmetiikkapostaus :) Tiedätte että rakastan kosmetiikkaa. RAKASTAN. Eikä vähiten siksi, että se on ollut ammattini lähes 15 vuotta, harrastuksiini se tulee lukeutumaan varmasti hautaan saakka! Koska olen äärimmäisen tuotetietoinen, luen tarkkaan raaka-ainelistat, vertailen ja harkitsen. En ole tähän päivään mennessä voinut kuvitellakaan että antaisin jonkun toisen valita minulle kosmetiikkaa, joitain hemmottelevia kylpy- ja vartalotuotteita lukuunottamatta. Niitä on kyllä ihana saada lahjana. Mutta etenkin ihonhoitotuotteet ja meikit, niiden valinnassa olen tarkka. Niinpä kaikki kosmetiikan yllätysboksit ovat olleet tähän saakka omalla kohdallani täysi mahdottomuus. Olen myös pitänyt kaikkia kuukausittaisia paketteja rasittavina, en halua sitoutua tilaamaan mitään joka kuukausi. Törmäsin kuitenkin vähän erilaisempaan, henkilökohtaisempaan kosmetiikan yllätysboksiin Glamlin:iin. Kaupallisen yhteistyön merkeissä pääsin kokeilemaan miten yllätysboksista saadaan tehtyä persoonallinen ja jokaiselle mahdollisimman sopiva!


 GLAMLIN on kauneudenhoitoalan asiantuntijoista koostuva tiimi, joka suhtautuu kosmetiikkaan sen ansaitsemalla tavalla, tosisssaan vaan ei vakavissaan. Palvelu yhdistää selektiivisen ja semi-selektiivisen kosmetiikan, ammattilaisen asiantuntijuuden sekä keinoälyn mahdollistaen henkilökohtaisen kauneusneuvonnan etänä. 
 

Näin se toimii:

 Aivan ensimmäiseksi Glamlin sivustolle luodaan oma henkilökohtainen profiili, jossa kysytään omista kauneudenhoitotottumuksista liittyen meikkiin, hiuksiin ja ihonhoitoon. Samalla valitaan itselle sopivin budjetti, boksiin voidaan sitten tämän mukaan valita tuotteita joko edullisemmista sarjoista tai sitten niitä arvokkaampia tuotteita. Listalta voi ruksia pois tuotteita, joita ei sillä kertaa halua pakettiinsa mukaan. Itsekin ruksin huolella pois meikkituotteita ja muita sellaisia, joita minulla jo on ja joihin olen tyytyväinen.

Boksin keskihinta on noin 100 euroa ja se sisältää 4-5 tuotetta. Kannattaa varata profiilin täyttämisprosessiin hyvin aikaa, sillä täydentävät kysymykset tehdään Messengerin tai WhatsAppin välityksellä yhdessä sinulle valitun kauneusneuvojan kanssa. Itse valitsin keskustelukanavaksi WhatsAppin. Kauneusneuvojaltani Idalta sainkin aika pian profiilin täytettyäni ensimmäisen viestin, jossa hän kyseli hieman tarkemmin mitä toiveita minulla olisi tuotteiden suhteen, mitä tuotteita olen tottunut ihonhoitorutiinissani käyttämään ja mitä haasteita minulla tällä hetkellä on liittyen ihonhoitoon ja meikkaukseen. Voit muuten valita boksiisi myös hiustenhoitotuotteita, tai vaikka pelkästään ihonhoitotuotteita tai meikkejä, tarpeidesi mukaan. Itse valitsin ihonhoidon ja meikkituotteiden yhdistelmäboksin. Ida pyysi minua myös lähettämään itsestäni mahdollisimman naturellin selfien, jotta muunmuassa meikkituotteiden valinta olisi helpompaa.
 
 Itse koin tällä hetkellä ongelmaksi kuivan silmänympärysihoni, johon on alkanut tulla pientä ryppyä. Kerroin myös rakastavani kaikkia kosteuttavia ja heleyttäviä ihonhoitotuotteita. Haastavaksi koin niin ikään kauniin ja heleän meikkipohjan luomisen näin kesäaikaan, kun ihoni on hyvin ruskettunut. Sain ensimmäiset oikein kunnon pigmettiläiskät kasvojeni iholle odottaessani Sisua kesällä 2013, ja niin ne pirulaiset ilmestyvät iholle heti kevätauringon ensisäteiden aikaan. Käytän kasvoilla 30- 50+ suojakerrointa, mutta sekään ei estä niitä läiskiä tummumasta. Koska kuitenkin rakastan aurinkoa, en aio pelkkien läiskien pelossa pysytellä kesää sisätiloissa. Mutta olisi toki kiva, jos rusketus olisi kasvoillakin hiukan tasaisempaa. Näiden tietojen perusteella jäin sitten jännityksellä odottamaan minkälaisen paketin Ida minulle mahtaa kerätä ja tulenko olemaan tyytyväinen jonkun toisen valitsemiin tuotteisiin.Ja millaisen boksin sainkaan! Olin kuin pikkulapsi jouluaattona avatessani ihanaa, ylellistä pakettia. Jo tämän pakkauksen perusteella olin aivan myyty konseptiin, katsokaa nyt tuota suloista puuterisen pinkkiä, mustalla silkkinauhalla solmittua laatikkoa. Tuotteet ovat personoidun saatekirjeen alla mustaan silkkipaperiin huolella käärittynä. Paketti on todellakin rakkaudella pakattu! Saatekortissa on tiedot pakkauksen sisältämistä tuotteista, ja perustelut miksi juuri ne tuotteet on valittu juuri minun boksiini. Erikseen löytyy vielä ohjevihkonen tuotteiden käyttöön liittyen. Huh miten ihanaa palvelua! Juuri tällaista ammattilaisen asiantuntijuutta ja henkilökohtaista palvelua arvostan, mutta josta tämän tietotekniikan ja etäkaupan aikakautena on joutunut luopumaan.  Omaan boksiini Ida oli valinnut kuiville silmänympäryksilleni Dermalogican silmänympärysvoiteen, ihoa kosteuttamaan ja kirkastamaan, sekä niitä pigmenttiläiskiä vaalentamaan Diego Dalla Palman C- vitamiinitehoseerumin. Tasaista rusketusta varten Ziajan kosteuttavan itseruskettavan voiteen (tämä olikin entuudestaan tuttu tuote ja tykkään kovasti. On helppo käyttää, rusketuksesta tulee tasainen, kevyt ja hyvän sävyinen. Tuoksu on myös kivan fresh). Heleää meikkipohjaa varten paketista löytyi Clarinsin Skin Illusion meikkivoide ja Isadoran heleyttävä kuultovoide. Ainoastaan meikkivoide on tällä hetkellä minulle liian vaalea, mutta sekin menee syksymmällä. Tuo Isadoran kuultovoide korvaa meikkivoiteen näin kesäaikaan aivan loistavasti, eikä sen kaveriksi tarvita kuin sipaisu aurinkopuuteria.

Mikäli kävisikin niin, ettei jokin boksissa olevista tuotteista olisikaan mieluinen, sen voi helposti palauttaa Glamlinille. Maksat vain ne tuotteet, jotka päätät pitää. Saat vielä 10% alennusta tilauksestasi, mikäli päätät pitää boxin kaikki tuotteet. Toimitus ja palautus ovat maksuttomia. Etkä muuten joudu sitoutumaan mihinkään, tilaat itse boksin vain silloin kun oikeasti haluat ja tarvitset. Kerrassaan mahtavaa! Ja esteetikkona arvostan aivan erityisesti sitä, että jopa paketoinnissa on nähty niin paljon vaivaa jotta kokemus olisi kaikin puolin ylellinen ja speciaali. Tiedän paljon ystäviäni, jotka minun tavoin rakastavat kosmetiikkaa, kamppailevat ihonhoidon ja meikkauksen haasteiden kanssa, mutta elävät niin hektistä arkea, ettei aika yksinkertaisesti riitä tavaratalon kosmetiikkaosastolla pyörimiseen. Suinpäin netistä tilaaminen on kyllä helppoa, mutta silloin siitä puuttuu se asiantuntija-apu ja hutiostokset ovat sekä turhauttavia, että kalliiksi käyviä. Voin siis suositella kaikille teille tätä konseptia koko sydämestäni! Olette tämän ihanuuden, oman henkilökohtaisen kauneusassarin, arvoisia :)

Ja sellaisen voisin myös vielä vinkata näin juhlien ja valmistujaisten aikaan, että Glamlin- palvelu on ihana antaa myös lahjaksi. Sinä annat valisemasi arvoisen lahjakortin (100, 120 tai 140 euroa) palveluun, jonka lahjansaaja sitten lunastaa, täyttäen ensin omat tietonsa ja toiveensa jotta lahja on varmasti juuri hänelle sopivin. Glamlin lahjakortti on ylellinen, järkevä ja varmasti henkilökohtainen lahja.


Onko siellä ruutujen toisella puolella jo tähän palveluun hurahtaneita?

 Aurinkoista ja mitä ihaninta viikkoa just sulle!
* Sisältää yhteistyökumppaneiden mainoslinkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)