19.5.2018

Sun on my skin, wind in my hair

Yhteistyössä Garnierin kanssa.

Sun on my skin, wind in my hair and sand under my feet ❤

Kesä ja aurinko. Kuinka niitä onkaan odotettu ja miten ihanista ilmoista nyt viimepäivät ollaan saatu nauttia! Rakastan aurinkoa, mutta en sitä mitä se tekee hiuksille. Talven kuivattamia latvoja ei kesällä raskisi kovin radikaalisti leikatakaan, sillä pitkät hiukset on niin helppo kesällä kietaista nutturalle. Sain Garnierilta apua kesähiusten elvytykseen, kun pääsin Buzzadorina, eli tuotetestaajana, kokeilemaan hiusnaamioita. Entuudestaan tuttu naamio olikin tuo oranssissa purkissa oleva, ihanan täyteläinen argan- ja kameliaöljyä sisältävä Marvelous Nectar, jota olen purkin jos toisenkin ehtinyt käyttämään. 

Täysin uusi tuttavuus on naamioperheen uusin tulokas beige- turkoosissa purkissa, mantelikermaa ja marokkolaista arganöljyä sisältävä Argan Richness- hiusnaamio. Tämä erityisesti kuiville ja vaikeasti hallittaville hiuksille tarkoitettu naamio nousi uudeksi suosikiksi ensikokeilulla. Täyteläisen kermainen, eksoottisilta kukilta ja tropiikilta tuoksuva naamio vie ajatukset kaukomaille samalla kun se hoitaa hiukset upean sileiksi ja terveen kiiltäviksi. Naamiot eivät sisällä silikonia, joten hiukset eivät latistu, vaikka naamioissa hoitotehoa riittääkin. Ihana gardeniakukan tuoksu jää hennosti hiuksiin pesun jälkeen. 

Garnier on muuten luonut Spofity musiikkipalveluun kolme eri soittolistaa nimenomaan näiden naamioiden kanssa kuunneltavaksi. Soittolistat löytyvät käyttäjä Garnier Nordics:lta. Itse käytän usein naamioita ihan tavallisen hoitoaineen tavoin hiukan lyhyemmällä vaikutusajalla, mutta noin kerran viikossa on hyvä tehdä hiuksiin hoito pidemmän kaavan mukaan. Silloin onkin kiva naamion vaikutusajaksi laittaa hyvää musiikkia soimaan niin vaikutusaika kuluu kuin siivillä.

Suosittelen ehdottomasti nappaamaan seuraavalla ruokakauppareissulla testiin tämän hiusnaamion! 

Aurinkoista viikonloppua teille toivotellen,Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)