4.5.2018

Täydellinen huppari
Moikkamoi! Taas on hetki vierähtänyt kun olen täällä käynyt. Nyt kun sairaslomalla aikaa bloggaamiseen olisi, en ole saanut aikaiseksi ryhtyä tähänkään hommaan. Suoraan sanoen olen ollut sen verran huonolla fiiliksellä, etten olisi mitään positiivista onnistunut kirjoittamaankaan. Mutta nyt! Löytyi sairasloman ja liikkumattomuuden vuoksi kivasti pöhöttyneelle kropalle just hyvä univormu. Olen jo tovin etsiskellyt pidempää, pepun peittävää hupparia, joka olisi helppo yhdistää legginseihin. Näissä vaatteissa nykyään kuljen, osaisinkohan edes enää pukeutua edustavasti? 

Nyt vaatteiden täytyy olla sellaiset, että pystyn niissä venyttelemään monta kertaa päivässä ja että lenkille lähtö sujuu mahdollisimman vähällä vaatteiden vaihdolla. Näillä mennään ainakin tämä toukokuu. 

Vaaleanharmaa, korkeakauluksinen pitkä hupparitakki on merkiltään Naketano ja tilasin sen Zalandolta. Naketanon vaatteiden tunnusmerkkejä on ylimitoitetut huput, nahkaiset tagit ja näyttävät nyörit. Kiva että huppari on silti slimmi, vaikka pitkä malli onkin.

Alan olla todella väsynyt vääntämään vakuutusyhtiön kanssa tästä työtapaturmasta. Päätöksiä ja muutoksenhakuvalituksia toisensa perään. Voin vain sanoa että mihin vakuutusyhtiöön sitten ikinä päädyttekään, älkää ainakaan ikinä valitko IF:iä! En tiedä miten homma pelaa yksityisellä puolella, mutta työntekijälle työtapaturmatilanteessa heiltä ei ainakaan heru yhtään mitään apua. 

Mutta onneksi on kevät jo pitkällä! Sekin jo piristää, että pääsee heittämään päivittäiset kuntouttavat lenkit vähän kivemmassa kelissä :)
 
Kivaa viikonloppua toivotellen,


2 kommenttia:

 1. Kiva huppari! Minkäkin olen etsiskellyt tollasta sopivasti pepun peittävää mallia, jota vois käyttää leggareiden kanssa ilman sellasta oloa, että on unohtanut housut. Vakuutusyhtiöistä työtapaturma-tilanteissa olen kuullut minäkin huonoa, uskomatonta vääntöä voi olla. Tsemppiä paranemiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä just sellanen! Legginsien kanssa on niin hankala pitää mitään yläosia, en ole yhtään tunikaihminen eikä pitkä neuletakkikaan oikein istu leggareihin... mut tää on just hyvä :)
   En kyllä olisi uskonut kun näin kävi, että tällainen vääntö olisi edessä. Tuntuu niin turhalta haaskata aikaa tähän taisteluun, kun apua ajoissa saaneena saattaisin olla jo paljon paremmassa kunnossa. Ja syöhän tämä myös henkistä puolta todella paljon, joka taas omalta osaltaan hidastaa toipumista. Mutta hitaasti ja varmasti, suomalaisella sisulla, perkeleiden saattelemana täältä noustaan ;)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)