18.6.2018

MITÄ NYT

 Ja niin on jälleen maanantai... Miten nämä viikot menevätkin tätä tahtia, hujauksessa! Tuntuu ettei millään pysy mukana ja on koko ajan myöhässä kaikkialta, unohtelen vastailla viesteihin jne. Nyt täytyy tosissaan skarpata, sillä itsekin ärsyynnyn ihmisiin jotka unohtelevat ja myöhästelevät. Yhtäkkiä muistin yhden e-laskun, jonka eräpäivä oli jo ajat sitten ja tulin koneelle kiireellä sitä maksamaan. Sitten huomasin jättäneeni tämän postauksen koneelle auki, kuvineen ilman tekstiä. Enkä enää kuollaksenikaan muistanut mitä minun tähän piti kirjoittaa. Joten mennään Heinin ja Hennan tilanteeseen sopivalla teemalla, MITÄ NYT.

Mitä teet juuri nyt?

Istun ruokapöydän ääressä ja mietin mitä kaikkea ja kuinka tärkeitä juttuja olen mahtanut viime viikolla unohtaa. Kirjoitan läppärillä tätä juttua.

Mitä on päälläsi?

Mustat kevyet urheiluhousut ja musta toppi. Vaihdan aina kotiin tultuani päälle kotivaatteet, rennot ja mukavat jotka ei kiristä eikä purista.

Mitä viimeksi ostit kaupasta?
 
 Ostin Jyskistä tulevalle saunaterassillemme lounge setin, eli sohvan, pöydän ja pari nojatuolia. Ja pari isoa lyhtyä. Tai ei, kävin kyllä senkin jälkeen kaupassa, mutta ostin vain niinkin tylsiä juttuja kuin maitoa, rahkaa ja appelsiinimehua :)

Mitä olet tehnyt tänään?

Heräsin aamulla ennen muita ja lähdin äitini saavuttua lapsenvahdiksi käymään lääkärissä. Kävimme läpi tämän hetkisen tilanteeni ja toipumisen huonosta etenemisestä johtuen päätimme pyytää ortopedilta lähetettä magneettikuviin. Lääkärikäynnin jälkeen kävin töissä moikkaamassa työkavereita ja ajoin kotiin. Joimme äitini kanssa kahvit ja sovimme loppuviikon lastenvahtitarpeista. Tein ruokaa, venyttelin ja yritin venyttelyn aikana katsella Yle Areenasta elokuvaa saadakseni ajatukset pois kivusta, turhaan.
 
Mitä olet syönyt tänään?
 
Aikaisen lähdön vuoksi aamupalaani kuului vain kuppi kahvia. Kun palasin kotiin, join lisää kahvia ja söin pari karjalanpiirakkaa. Päivällä söimme lasten kanssa riisiä ja kookoskanaa. Iltapäivällä söin kuopuksen kanssa mehujään ja illalla teimme kebab- pitaleipiä. Vielä ajattelin syödä iltapalaksi kreikkalaista jugurttia ja viinimarjoja.

Mitä päivän ohjelmaasi kuuluu?

Nyt kun olen pitkään ollut sairaslomalla, päiviä rytmittää lähinnä esikoisen harrastukset ja omat lääkäri- ja fysioterapiakäynnit. Todella tylsää. Kaipaan töihin, työyhteisöä ja sitä että mua tarvitaan. Muuhunkin kuin erotuomariksi, puhaltamaan pipeihin ja kuskaamaan treeneihin. Mutta hei! Huomenna on vuorossa pitkästä aikaa kampaajakäynti. Ah, luksusta!

Mitä on to-do listallasi?

To-Do listani on hirvittävän pitkä. On pitkän tähtäimen (=vuosien) tavoitteita, jotka tuppaavat myös muuttumaan kun aikaa kuluu. Lyhyehkön (toivottavasti) tähtäimen suunnitelmiin kuuluu saada itseni taas fyysisesti kuntoon. Pikkuasioita, jotka kasaantuvat, pitäisi saada hoidettua. On sähköposteja ja viestejä, joihin pitää vastata ajatuksella.
 
Mitä hyvää ja huonoa tässä päivässä on ollut?

Ensinnäkin paljon hyvää! Vaikka aika-ajoin tuntuukin että olen fyysisesti aivan romuna ja epävarmuus kaikesta tulevasta käy välillä myös henkisesti raskaaksi, minulla on kuitenkin loppupeleissä asiat todella hyvin. Olen kiitollinen ja onnellinen tukiverkostosta ja perheestä joka minulla on tukena. Se tekee kaikesta helpompaa. Lapset ilahduttavat joka päivä, vaikka vähintään yhtä monta kertaa ajavatkin hulluuden partaalle. Tämäkin päivä oli ihanan lämmin ja aurinkoinen!
Huonoa tässä päivässä voisi ehkä olla ne unohdetut e-laskut ja viestit, mutta toisaalta nekin muistin sitten lopulta hoitaa. Turhautuminen kuntoutumisen hitaasta etenemisestä ja jopa takapakista oli huonoa tässäkin päivässä. Nyt kuitenkin asia saatiin taas hiukan eteenpäin ja toivonkin pääseväni magneettiin mahdollisimman nopeasti. 


Mites teidän päivä tänään on sujunut?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)