15.6.2018

OLOHUONEEN KESÄPÄIVITYS Okei, otsikko on vähän pilke silmäkulmassa kirjoitettu. Sillä blogia pitkään seuranneet tietävät, ettei täällä meillä vaihdu kausittain edes verhot! Värikirjo on iloisen mustavalkoista höystettynä harmaalla. On meidän sohvalla joskus nähty myös hennon vaaleanpunaisia tyynyjä, jos oikein riehaannun. Mutta kesäilmettä voi luoda tuoda moderniin mustavalkoiseen kotiin uusilla tekstiileillä ja väriä ihanilla kauden kukilla. 

Nyt joku siellä jo huokaa että ei kai taas kuvia pioneista sohvapöydällä ja mustavalkoisia blogityynyjä sohvalla... Olin itsekin jo vähällä kuopata tämän postauksen, sillä nyt sekä näitä pioneja että tätä nimenomaista tyynyä tuntuu olevan monessa kauniissa kodissa esillä. Tai sitten satun itse lukemaan vain näitä omaa sisustustyyliäni lähinnä olevia blogeja ja meillä kaikilla sattuu olemaan sama erittäin hyvä maku :)

Ollaan oltu tosi tyytyväisiä tähän keväällä hankittuun Sotkan Boston- kulmasohvaan. Olin aluksi vähän skeptinen miten kaltaiseni neuroottinen sohvatyynyjen pöyhijä pysyy järjissään kun sohvassa on selkänojatyynyinä ryhdikkäiden kappatyynyjen sijaan rennot heittotyynyt. Mutta heittotyynyt pysyvät tässä sohvassa kuosissaan, eivätkä mene lysyyn. Ne tuovat sohvaan ihanan rentoa fiilistä ja suorastaan kutsuvat heittäytymään sinne pötkölleen! Iso sohva on siitäkin kiva, että siihen voi heitellä montakin koristetyynyä ja silti sinne mahtuu vielä istumaankin.


 Uusin tyyny sohvalla on kovaa vauhtia uudeksi blogityynyksi nouseva Classic Collection Apollo- tyyny. Tuo ihana mustavalkoinen tyyny on vilahdellut instan sisustusblogikuvissa tiuhaan tahtiin ja omalla kohdallani se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Harvoista jutuista sellaista fiilistä enää tulee, oli sitten kyse vaatteista, asusteista tai sisustusjutuista. Tuossa tyynyssä vain oli kaikki kohdallaan, reunojen tupsuista klassiseen kuviointiin. Omani tilasin KitchenTime verkkokaupasta, josta se tuli nopealla toimitusajalla. Plussaa siitä, että tyyny tulee sisätyynyineen!

 Vielä olisi sohvalle haussa villahuopaa jokin kevyempi viltti, ehkä puuvillainen tai pellavainen. Kesälläkin on iltaisin kiva vetää viltti varpaille kun lopulta pitkän päivän päätteeksi ehtii kellahtamaan sohvannurkkaan jotain  hyvää elokuvaa katsomaan. Muutaman ihanan kuviollisen vaihtoehdon olen jo löytänytkin, kuten tämän Classic Collection Firence- viltin, mutta luulen kuitenkin päätyväni johonkin yksinkertaiseen ja yksiväriseen vaaleaan, jottei kokonaisuudesta tule rauhaton.

Me lähdetään kohta kiertämään Kansainväliset suurmarkkinat Forssan kauppatorille, kiva että täällä kehäkolmosen ulkopuolellakin järjestetään tapahtumia etenkin näin kesäaikaan. Samalle viikonlopulle osuu myös Suvi-ilta ja perinteiset Makkaramarkkinat Tammelassa. Muuten viikonloppu sujuukin omalta osaltani blogitöitä ja kouluhommia tehdessä.

Ihanaa viikonloppua teille toivottelen! ❤

*Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)