28.7.2018

ELÄMÄNI KESÄ


 Moikka! 

Olen elänyt kuin viimeistä Lidukan kesäpäivää viimeiset viikot. Kotona ollaan käyty vain kääntymässä ja heittämässä pari koneellista pyykkiä pyörimään ja taas startattu auton nokka jonnekin päin Suomea. On ollut synttäreitä, Linnanmäkeä, lukuisia uimarantoja ja ikimuistoisia kesäpäiviä. Elämässä on tapahtunut tänä kesänä isoja juttuja, joista nyt vihdoin ajattelin kirjoittaa tännekin. 

Alkukesästä tein päätöksen irtisanoutua työstäni ja vaihtaa kokonaan alaa. Lähetin muutaman työhakemuksen ja pääsin myös muutamaan haastatteluun. Sain unelmieni työpaikan ja kaksi viikkoa sitten vein haikein, mutta helpottunein mielin irtisanoutumisilmoitukseni töihin. Luovutin avaimet ja tyhjensin pukukaapin. Sain mahdollisuuden lomailla ennen uuden työni aloitusta ja mikä kesä tämä onkaan ollut lomaa viettää! Ihan huikea! 

Hartioiltani on pudonnut raskas painolasti, jota en edes huomannut kantavani. Olo on rauhallinen, toiveikas ja onnellinen. Juuri näin tämän piti mennä ja kaikella todellakin oli tarkoituksensa. Myös niillä synkillä päivillä. 

Tähän postaukseen valitsin kuvaksi tuon muistikirjakuvan, sillä olen aina ollut koukussa listojen kirjoittamiseen. Kirjoitan ylös tavoitteita, haaveita, ostoslistoja- kaikkea maan ja taivaan väliltä. Tavoitteiden kirjaamisessa olen huomannut niiden toteutuvan todennäköisimmin kun ne konkreettisesti kirjoittaa ylös. Se on vähän kuin lupaus itselleen, tätä kohti mennään ja tämän eteen tehdään töitä. 

Kun olin kirjoittanut irtisanoutumisilmoitukseni ja saanut tiedon uudesta työpaikasta, kalenterini välistä tippui lattialle paperi. Ihan tavallinen kahteen kertaan taiteltu A4. Noukin paperin lattialta ja avasin sen. Olin täysin unohtanut tuon paperin olemassaolon, mutta ilmeisesti alitajuntani ei. Paperille olin vuoden vaihteessa kirjoittanut mitä tältä kuluvalta vuodelta toivon. Toiveeni liittyivät työhön. Olin kirjoittanut ylös tajunnanvirtatekniikalla ranskalaisin viivoin kaikki mitä mieleeni tuli toiveista koskien töitä. En jättänyt mitään kohtaa pois, vaikka joku kohta tuntui nololta tai vähäpätöiseltä, osa jopa suuruudenhulluilta. Kun luin tuota listaa, tajusin että tämä uusi työpaikka on juuri tuollainen mitä silloin toivoin. 

Olkaa siis varovaisia mitä toivotte. Toiveet voivat käydä toteen! 

Ja mikä minusta sitten tulee? Aloitan työt HR- koordinaattorina VMP:llä reilun viikon kuluttua :)

Mutta vielä on lomaa jäljellä! Luvassa on ainakin Täydellisten Naisten Korkkarit Kattoon Re-United bileet, vanhojen työkavereiden kanssa bileet, huomenna asuntomessuilua ja kummipojan synttärit Porissa. Tänne blogiinkin on postauksia tulossa kunhan saan itseni taas ruotuun (ja kameran akun lataukseen...). Suunnitelmissa on ainakin postausta hiustenhoidosta (oon ottanut ryhtiliikkeen Glamlinin avustuksella), pihasaunaprojektin etenemistä ja sisustuskuviakin pitkästä aikaa. Jos teillä on muuten postaustoiveita hihassa, niin lähettäkää mulle! Niitä on aina kiva toteuttaa kun omat ideat loppuu :)


Mahtavan ihanaa viikonloppua teille! ❤1 kommentti:

  1. Onnea ihan hirmuisesti uudesta työpaikasta! Uskon, että se on just sopivan oloinen työ sulle �� Täytyis varmaan kokeilla sitä samaa tajunnanvirta-tekniikkaa, ehkä se jotenkin järjestää kaikki ne pään sisällä pyörivät ajatukset ja tunteet sellaiseksi kokonaisuudeksi, jota kohti pyrkiä.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)