6.7.2018

MIELESSÄ MAALAUS JA PEILIN PAIKKA


Heippahei ja mahtavaa perjantaita! Kiitos kaikista viesteistä ja kommenteista joita olette lähettäneet blogin ja instan kautta edelliseen postaukseen liittyen, on ollut niin hauska lukea teidänkin teinimuistoista! Tosi kiva että olette niitä jakaneet :)

Muistatteko kun jokin aika sitten tässä postauksessa etsin isoa pyöreää peiliä meidän olohuoneeseen? Se löytyi lopulta, mutta en olekaan saanut sitä laitettua sille kaavailtuun paikkaan. Johtuen siitä, että tuolla paikalla on nyt iso seinäkello, jolle ei ole parempaakaan paikkaa. Kello on siinä lähes joka paikasta nähtävissä ja sitä tarvitaan monta kertaa päivässä. Instaa selatessa törmäsin tuohon ylävasemmalla olevaan Ovreinterior:n kuvaan, jossa kauniin harmaalla seinällä senkin päällä on pyöreä peili ja Desenion klassikkojuliste Kate Mossista.  

Ehkä olisikin jo aika vaihtelun vuoksi uusia nuo meidän aikojen alusta seinällä olleet taulut ja vaihtaa tilalle se pyöreä iso peili ja mustavalkoinen taulu. Periaatteessa tauluista kyllä edelleen tykkään, mutta olen jo jonkin aikaa niitä katsellut sillä mielellä että niiden tilalle voisi välillä vaihtaa muutakin. Pyöreä peili heijastaisi vastapäisten suurten ikkunoiden valon ja mustavalkoinen taulu sopisi beigensävyisiä paremmin kotimme muihin tämän hetkisiin sisustussävyihin. Heti jo näin tuon seinän inspiraatiokuvan mukaan vaaleahkon harmaana, mutta jostain syystä mies ei yhtään toistaiseksi lämmennyt ajatukselle maalata tuo korkealle nouseva seinä, jolla on myös valkoiseksi rapattu takka. Olen kyllä sitä mieltä että valkoinen takkakin erottuisi harmaasta seinästä vielä kivemmin :) Asuntomessujen pressipäivien kuvista olen bongaillut useitakin kauniin harmaita messukotiseiniä, joten otan erityisesti tavoitteeksi etsiä täydellisen harmaan seinämaalin koodin tulevalta messukierrokselta. Harmaat maalisävyt ovat niitä vaikeimpia, joten on aina plussaa nähdä maalisävy isona pintana in action. Kun muutama lopullinen sävy on valikoitu, on helpompi ostaa pari pientä purkkia ja tehdä niillä koemaalaus.

Desenion mustavalkoisia valokuvajulisteita selatessa onnistuin karsimaan vaihtoehdot kahteen. Tai oikeastaan kolmeen, sillä otin mukaan myös tuon ikonisen Katen. Itse tykkään hurjasti industrialtyylistä ja noissa kahdessa ensimmäisessä kuvassa on molemmissa jotain sykähdyttävää. Korkeat ristikkoikkunat, rosoisia seinäpintoja. Uskoisin tuon ensimmäisen kuvan, jossa valo siivilöityy ikkunan läpi, sopivan näistä vaihtoehdoista meille parhaiten. Katea tykkään katsella muiden kotona, mutta en tiedä olisiko se meidän kodin juttu kuitenkaan. (Itse valitsisin luultavasti empimättä sen, mutta kun täällä asuu muitakin ;) )


Minkä näistä Desenion kuvista sinä meille valitsisit? Instassa jo kysyinkin teidän mielipidettä seinän maalaamiseen ja se oli harvinaisen yksimielinen: äänestitte maalaamisen puolesta :)
4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No niin munkin mielestä! Kiitos kun vahvistit päätöstä, sen laitoin tilaukseen 👌😊

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiva! Se meillä nyt on ja oon tosi tyytyväinen valintaan :) Pian tulossa blogiinkin kuvia!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)