28.12.2018

VALKOINEN JOULU
 Heissan hopsan falleralleraa!

Toivottavasti teillä on ollut ihana ja rento joulu! Onneksi saimme tänne eteläisempäänkin Suomeen valkoisen joulun. Viikko on mennyt hurjaa vauhtia. Me vietettiin joulu perinteisesti  kotona perheen kesken. Pukki tiputti lahjasäkit aattoiltana takaterassille ja niitä aukoessa se aattoilta sitten menikin. Joulupäivänä käytiin mäessä testaamassa uutta rattikelkkaa ja tapaninpäivänä lähdettin anoppilaan. Nyt kahden etäpäivän aikana olen pyjama päällä pehmeästi laskeutunut arkeen, heh. Onneksi kukaan ei ole ehdottanut skypessä videopalaveria! Uskon monen muunkin lipsuneen officelookista näiden etäpäivien aikana :)

Meidän kuusi pääsi tänä vuonna eri paikkaan terassin oven nurkkaan, sillä alkuvuodesta ostetun suuremman kulmasohvan vuoksi kuusi ei olisi enää mahtunut perinteiseen paikkaansa ruokapöydän viereen. Tosi hyvin se istuu tuohonkin, itseasiassa vaikka tämä 2.5 metrinen kuusi on paljon edellisvuotisia suurempi, se vie tässä vähemmän tilaa.  

Muuten joulukoristeiden virkaa toimittivat valkoiset hyasintit, sypressit ja kynttilät. Kuusesta ja koristeista en vielä raski luopua, katsotaan sitten loppiaisen jälkeen :) Eilen pikaisesti kiersin alennusmyynnit Hyvinkään Willassa, mutta laihaksi jäi saalis. Oikeastaan tarvitsisin itselleni kunnon talvikengät ja toppahousut, mutta kummasti aina mielenkiinto kohdistuu niihin huomattavasti epäkäytännöllisempiin kenkiin ja vaatekappaleisiin ;) Täytyy tehdä itselle lista jonka kanssa suuntaa ostoksille ja tiukasti pitäytyä siinä. That´s my plan!Rauhallista viikonloppua ja kohta koittavaa uutta vuotta jokaiselle ❤


<

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)