14.3.2019

GINA TRICOT MINI
 Hello Mini Power! Harvemmin lastenvaatteista innostun näin paljon, kuin nyt tästä mallistosta! Gina Tricot julkaisi tänään ihanan Gina Tricot Mini -malliston – mallisto täynnä asennetta henkiviä ja leikkisiä vaatteita kaikille äideille ja lapsille, jotka haluavat pukeutua yhteensopiviin vaatteisiin. Rokahtavia ja tyylikkäitä vaatteita, ihania värejä, kuvioita ja tekstejä. Itse tykästyin eniten rock- henkisiin T-paitoihin ja nahkaiseen biker-takkiin, josta harmikseni meidän lasten koot olivat ehtineet mennä.


 Ihania asennevaatteita pienille (ja isommillekin)!

Itselleni tilasin mustan mama-teepparin ja bikerin, Sisulle tiikerilegginsit ja Mini- teepparin. Harmi vain että koot loppuivat jo 122-128, olisin Mandillekin löytänyt vaikka mitä kivaa.

 Uutta mallistoa voi ostaa valituista Gina Tricot liikkeistä sekä Gina Tricon nettikaupasta. Kannattaa olla nopea, tämä mallisto myydään äkkiä loppuun :)
Jes, huomenna taas jo perjantai!* Sisältää mainoslinkin. Kaikki kuvat valmistajan sivulta Gina Tricot.

2 kommenttia:

 1. Kysyisin vielä boston sohvastanne,jos se teillä edelleen on eli onko edelleen hyvä ja suositteletko?Onko mennyt miksikään käytössä,kangas kulahtanut tai rikkoutunut tms.?Meillä kuumeinen sohvan etsintä ja boston sohva juurikin samassa värissä olisi nyt meillä ykkössuosikkina.Googlettelin ja päädyin blogiisi ja siitä tehtyyn postaukseen.Olisin kiva,jos ehdit vastailla.Hyvää pääsiäistä=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! On meillä Boston edelleen ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä! Kangas on ehkä aavistukset eniten istutusta kohdasta venynyt, mutta ei juurikaan huomaa. Mitään tahroja ei näy, vaikka meillä kaksi lasta. Uskoisin että pieni kankaan venyminenkin palautuisi muotoonsa jos tulisi tarve pestä päälliset. Heittotyynyt pysyvät hyvin paikoillaan eikä niitä tarvi kuin kääntää joskus harvakseltaan. Kaikin puolin ollut täydellinen koko perheen löhöilysohva!
   Mukavaa pääsiäisen jatkoa sinne myös :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)