10.3.2019

SPA TUNNELMAA


Rakastan, siis todellakin rakastan, ruotsalaisen Classic Collectionin tuotteita. Ne henkivät juuri 
sellaista hotellimaista luksusta, jota tykkään kotiimme piensisustustuotteiden avulla tuoda. Puhumattakaan niiden neutraalista värimaailmasta, joka on kuin tehty kaltaiselleni väriallergiselle esteetikolle. Olimme taannoin viettämässä työpäivää Loimaan toimistollamme ja siinä työpäivän lopussa kävimme kiertämässä Loimaan ihanimman sisustusliikkeen Ribbonin. Heti ovesta sisään astuessani bongasin näyteikkunassa tutulla kuosilla olevan maton ja ilmoitin oitis että tämä muuten lähtee mun mukaan! Matto oli kaiken lisäksi hyvässä alessa, joten ihana löytö kaikenkaikkiaan. Matto ei ole varsinaisesti kostean tilan matto, mutta hyvin se on meillä kylppärissä kestänyt. Tätä mattoa ja muita Classic Collectionin tuotteita voi tilata esimerkiksi täältä.
Olen saanut muutamankin IG- haasteen aiheena "5 faktaa minusta" (kiitos ainakin Simplified living- blogin Jennalle!) ja ajattelin toteuttaa sen myös täällä blogin puolella. Osa faktoista on varmasti monelle jo tuttuja, mutta ei välttämättä kaikki.

1. Olen pohjimmiltani edelleen aika-ajoin todella epävarma ihminen. Vaikka nykyään pystynkin hyvin pysymään coolina ja esittämään olevani täysin sinut tilanteessa kuin tilanteessa, varsinkin ollessani yksin ajaudun ajattelemaan Pyhimyksen biisin tavoin "Pelkään et kaikille paljastuu et mä oon, sellanen kun mä oon." Tämä on kuluttavaa, turhaa ja typerää ja syö itsetuntoa. Olen tosi tarkka siitä että puhun muille ihmisille aina ystävällisesti ja kannustavasti, enkä koskaan puhuisi kenellekään niin rumasti ja alentavasti kuin puhun itselleni. Tästä taipumuksesta olen ihan tietoisesti yrittänyt päästä eroon.

2. Vihaan epäoikeudenmukaisuutta. Ärsyynnyn ja suutun kun näen tai kuulen että jotakuta kohdellaan epäoikeudenmukaisesti. Kaikki ansaitsevat samat mahdollisuudet. En myöskään voi sietää ihmisiä, jotka kuvittelevat maailman ja yhteiskunnan olevan heille jotain velkaa. Se toimii heidän mielestään oikeutuksena varastaa, valehdella ja haukkua muita. Katkerat ja kateelliset ihmiset myrkyttävät käytöksellään niin oman, kuin läheistensäkin elämän.

3. Olen introvertti koti-ihminen. Rakastan kyllä juhlia, mutta silti viihdyn kaikista parhaiten kotona oman perheen kanssa. Tarvitsen myös omaa aikaa, jolloin olen oikeasti ihan yksin. 

4. Haluaisin klassisen vaatekaapin, jonka jokainen vaate sopii keskenään ja jossa näyttäisin aina pätevältä... se on mahdotonta, sillä vaikka ihailen kauluspaitatyyliä, minussa asuu pieni rokkarirebel, joka pukeutuu bändipaitaan, tennareihin ja revittyihin farkkuihin. 

5. Vaikka kuvistani- ja minut huonommin tunteville ihmisille ehkä myös ulkoisesta habituksestani- välittyy kuva ihmisestä jonka koti ja elämä on aina tiptop, olen tietyissä asioissa todella höveli (tai kuten kutsun rakasta työkaveriani, boheemi). Jätän laskujen maksun aina viimetinkaan, palautan kirjastokirjat aina myöhässä, ajan ylinopeutta, enkä vielä ennen viime perjantaita ollut oikeasti jaksanut ottaa selvää mitä sote oikeastaan tarkoittaa. Ja nyt se onkin jo myöhäistä ;)

Ja bonuksena, olen julkisesti puhunut lapsettomuudesta ja halunnut tietoisesti olla mukana antamassa lapsettomuudelle kasvot ja äänen. Vaikka meillä onkin kaksi maailman ihaninta lasta, eivät ne ole tulleet "ilmaiseksi". Lapsettomuus koskettaa vuosittain satoja pareja, se satuttaa ja vie voimat. Kun sen kaiken tuskan keskellä vielä joudut selittelemään muille ihmisille miksei meillä vieläkään ole toista lasta (tai monella sitä ensimmäistäkään), psyyke on kovilla. Ei koskaan kannata olettaa lapsettoman parin lapsettomuuden olevan itsestäänselvästi heidän oma valintansa, eikä kannata udella perheenlisäyksen perään keneltäkään. Koskaan ei voi tietää kuinka hajalla sen kulissin takana ollaan.
Sain paljon kyselyitä IG:n puolella myös kuvissa näkyvästä mustasta pikkupöydästä, hyllystä ja kylpytakista. Pöytä on Minimanista, hylly on Hakolan Lempi ja kylpytakki H&M:n Classic Collection mallistoa.

Aurinkoista viikonalkua just sulle!
1 kommentti:

  1. Sulla on ihana taito yhdistellä eri paikoista hankittuja esineitä eheäksi kokonaisuudeksi! Esimerkiksi tässä tuo Minimanin sivupöytä ja design-seinähylly. Ja hämmästelen, miten teidän kaakelit hehkuu noin kirkkaina ilman kalkkipisaroita. Mikä sun jippo on? Ja apua, mä oon ihan samanlainen myöhässä-maksaja/palauttaja ja hajamielinen nopeusmittarin tarkkailija, jolla ei myöskään ole käsitystä soten sisällöstä, iskee akuutti haukotusreaktio heti, kun kuulee sen sanan...
    -ElinaL

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)